Orrműtét után mennyi idővel lehet szexuális életet élni?
Figyelt kérdés
2015. okt. 9. 10:03
1/12 anonim válasza:
Ha nagyon elcseszték akkor soha.
2/12 anonim válasza:
Hova akarod te dugni az orrodat? Fúúúúj....
3/12 anonim válasza:
Bármikor lehet (ha jól vagy és jól esik) csak ne olyan hevesen, hogy az orrodat megnyomd.
5/12 A kérdező kommentje:
Mennyi vicces ember van itt. Sose ertem,hogy aki nem tud ertelmeset hozzaszolni az egyaltalan minek ir?!
Azert kerdeztem,mert orrmutet utan nem lehet aktiv mozgast vegezni es a kerdesem arra iranyult,hogy meddig!? De koszonom a baromi hasznos hozzaszolasokat!!
2015. okt. 9. 16:05
6/12 anonim válasza:
Buta volt a kérdésed, de az orvos megmondja műtét után mit csinálhatsz és mennyire erőltetheted meg magad. vagy megkérded tőle. Debil kérdésre debil válasz jár.
7/12 anonim válasza:
Szóval csak ORRgazmusod nem lehet arra figyelj.
8/12 glaslo1 válasza:
Én más alkatrészemmel" szoktam!(Orál nem tanácsos, ha te úgy éled!) Műtöttek orrsövényre, de annak ellenére még látogatáskor is dugtam!
9/12 anonim válasza:
..Pedig elég vicces,jót röhögtem! :o)
Feküdj hanyatt, nézz az égre ! :o)
10/12 anonim válasza:
Én is az orrommal szoktam beletúrni, a barátnőm nagyon élvezi! Nem vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!