Hány éves kortól lehet felvarratni a mellet?
15 éves leszek és megkeseríti az életem a mellem.Fogalmam sincs hogy miért löttyent meg ennyire,de ez most nem számít.Nem tudok futni mert fáj ahogy lötyög még melltartóban is,nem tudok hasra fordulni mert nagyon kellemetlen,jóformán semmit nem merek tőle csinálni mert nagyon félek hogy bámulnak,meglátják,nagyon szégyenlem és még fáj is ahogy lógnak.Lehajolni nem merek már,és még azt is megérzem ha álmomban elfordulok,és azok is velem változtatják az esési irányukat.Borzalmas élmény ez nekem.Állandóan takargatom magam,még nyáron is mert alapból utálom ha néznek.Ilyen mellel nem bírok meglenni.Anyám és a nénikém,mondta hogy varrassuk fel,de nem tudjuk hogy pontosan mikor lehet.
Nos?
szerintem lehet mert az egyik barátnőm csinált 17 évesen mert "modell akar lenni"XDDDDD
de téged megértelek (:
én már 9 évesen felvarrattam, mert szörnyen nézett ki :/.
csak VICCELTEM.
amúgy lehet hogy ennek van valami belső eredete nem? ezen még nem gondolkoztatok? nem hiszem hogy 15 évesen már ilyenen kellene átesni :/. és még előtted áll az élet. ezt pedig nem egyszer kell majd felvarratni. vagy nem örökölted valakitől? de én arra gyanítok hogy a fájdalom valami problémára utal....
Nekem is nagyon lógnak.. 17 vagyok.
Szerintem még várj vele, 14 évesen nagyon nagy az esélye, hogy "belenőnek a bőrükbe" (:
Biztos lebeszélné az orvos a szüleid.
Apud mit szólt az ötlethez?
Elég nehéz ilyen mellel meglenni,hogy megértsétek,képzeljetek el egy megnyújtott U betűt...legalul a mellbimbó,és hatalmas bimbóudvar.Eléggé zavaró.Sok mindenben akadályoz,és nem tudom hogy mi lehet vele a baj,mi történt.
Apu szerint is várjunk még vele egy kicsit,hallgassunk meg egy szakembert,de ő is azt mondja hogy ezt előbb-utóbb biztos meg kell csináltatni.
Amúgy már találtunk egy jó sebészt,nagyon lelkiismeretes,azt beszélik volt egy lány akinek ingyen megcsinálta mert szörnyen nézett ki,de nem volt pénze.A nénikém is vele csináltatta,ő szerinte nincs még ilyen jó,és rendes sebész.Ha ő azt mondja hogy várjunk még,akkor várunk.
Ha szabad kérnem, leírnád nekem az orvos nevét, illetve hogy merre található a rendelő vagy klinika bármi?
Vagy ha nem akarod itt, akkor kérlek írj üzit. Fontos lenne.
Azt írtad hogy megvan a műtétre a pénz!
Mennyibe fog kerülni?
Hasonló problémával küzdök! :(
A neve Gill Endre Bajcsy-Zsilinszky út 60.
Van honlapja is,ott vannak az árlisták,hogy miket csinálnak.
Tudom hogy idővel az is meg fog ereszkedni,de akkor is már sokkal jobb lesz.
Már összegyűlt 600ezerFt,Gillnél ez 450ezer.Ha esetleg máshoz megyünk(ha megyünk)bizonyosan elég ez a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!