Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hány éves kortól lehet felvarr...

Hány éves kortól lehet felvarratni a mellet?

Figyelt kérdés

15 éves leszek és megkeseríti az életem a mellem.Fogalmam sincs hogy miért löttyent meg ennyire,de ez most nem számít.Nem tudok futni mert fáj ahogy lötyög még melltartóban is,nem tudok hasra fordulni mert nagyon kellemetlen,jóformán semmit nem merek tőle csinálni mert nagyon félek hogy bámulnak,meglátják,nagyon szégyenlem és még fáj is ahogy lógnak.Lehajolni nem merek már,és még azt is megérzem ha álmomban elfordulok,és azok is velem változtatják az esési irányukat.Borzalmas élmény ez nekem.Állandóan takargatom magam,még nyáron is mert alapból utálom ha néznek.Ilyen mellel nem bírok meglenni.Anyám és a nénikém,mondta hogy varrassuk fel,de nem tudjuk hogy pontosan mikor lehet.

Nos?

2010. márc. 16. 22:39
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Hát igen,jobban járnék:D

Lehet csak én nem látom,de nekem úgy tűnik hogy teljesen eltűntek a hegek.Na,elhalványodtak:D

De azért fáj mert...valahogy,nem is tudom...előre fejlődött a kő.Vagy mi.Tehát az lóg,nem a bőr,vagyis így kinyúlt a bőr is..De akkor már kell valami más beavatkozás is?

2010. márc. 17. 16:24
 12/29 A kérdező kommentje:
Előző:Van.
2010. márc. 17. 16:25
 13/29 anonim ***** válasza:

KŐ? :D:D:D:

Ha fáj akkor az nem a megerszkedés miatt van.Hidd el

2010. márc. 17. 16:34
 14/29 anonim ***** válasza:

Megerszkedéskor elég a felvarás.

Egy nagy visszintes vágás a mel alatt, a másik a bimbó és a mell alja között, és a bimbót is körbe kell vágni és fentebb tenni

2010. márc. 17. 16:35
 15/29 anonim ***** válasza:
És "szövödményként" elfordulhat az érzéketlenség is ami a legtöbb esetben csak időszakos, de van akinél végleges, és szülés után vagy hízás-fogyás után ismételt műtétre nagy valószínűséggel szükséged lesz
2010. márc. 17. 16:37
 16/29 anonim ***** válasza:
Szerintem csak akkor csinálják meg, hamár bizonyítottan nem változik az alakod, melled, mármint befejeződött a fejlődési folyamatod.
2010. márc. 17. 17:49
 17/29 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ahelyett, hogy találgatunk, kérdezz meg egy dokit.

Amúgy a szüleiddel megbeszélted?

2010. márc. 17. 21:09
 18/29 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi, most látom, hogy leírtad, hogy anyukád mondta.
2010. márc. 17. 21:10
 19/29 anonim ***** válasza:

láttam tv-ben körülvarrt bimbót, óborzalom volt ...

a nő perelte a sebészt

2010. márc. 17. 21:29
 20/29 anonim ***** válasza:
Az esetek nagy többségében szép, és tökéletes a gyógyulás, de mindenkinek aki kés alá ferkszik tudnia kell hogy benne van a pakliban hogy beüt valami gebasz
2010. márc. 18. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!