Változtathatna az életemen egy plasztikai műtét?
26 éves pasi vagyok, tönkreteszi az életem, hogy mennyire utálom a saját arcomat. Úgy érzem, a testem egy börtön, ami megakadályoz abban, hogy teljes életet éljek: nem merek próbálkozni lányoknál (mert úgy érzem, maximum a teljesen elkeseredett, igénytelen nőktől kapnék esélyt ezzel a külsővel), és mindentől elveszi az energiám, lelkesedésem, hogy mennyire utálom a kinézetem.
Azt is tudom, hogy melyik vonásom csúfít el, és van műtéti lehetőség ennek a korrigálására, de mindenki próbál lebeszélni róla. Győzködnek, hogy nem a külsőmmel van a baj, meg hogy nem férfias, ha valaki ennyire "hiú" (pedig pont arról van szó, hogy mindennek látszom, csak férfiasnak nem, hiába érezném magam egyébként annak).
Szerintetek változtathatna a helyzetemen, ha mégis belevágnék?
Azt elárulod, hogy melyik részedet szeretnéd plasztikázni?
Szerintem, bár mindenki ellentmond, ( és nem tudom, hogy azért, mert így szoktak meg, vagy azért, mert nem javítana a helyzeteden, csak ezt te nem látod), de ha ez a műtét úgy érzed, hogy javítana a magabiztosságodon, akkor szerintem érdemes megcsinálni.
Szia! Mindenképpen javíthat esztétikai okokból egy plasztikai beavatkozás, de a megoldás nem a műtétben rejlik, hanem benned, a viselkedésedben, az életedben, az életmódodban. Régen rossz, ha csak a külsőtől várod a megoldást, készülj fel, hogy ebben az esetben csak felszínes kapcsolataid lesznek.
Mindenképpen jó orvoshoz menj konzultálni, aki valóban segíteni akar, nem csak a pénzedre utazik! Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!