Mikortól mondjuk egy mellre hogy lóg?
Figyelt kérdés
Van ennek valamilyen vizsgálata vagy csak úgy látjuk? Ti mikortól mondjátok azt egy mellre?Képek is jöhetnek.2015. aug. 11. 00:32
1/11 anonim válasza:
Szerintem akkor ha állva a mell (alsó része) hozzáér a mellkashoz.
2/11 anonim válasza:
AZ még bőven nem lógás szerintem, amit az első válaszoló írt. Természetes nagy melleknek nincs labda formájuk, de pont úgy gyönyörűek.
Szerintem akkor lógos, ha tényleg olyan mint egy lyukas tejeszacskó és a megnyúlt bőr végében fityeg a mell.
3/11 anonim válasza:
Attól még hogy "lóg" lehet szép... :D Persze lehet hogy már a műmellekhez van szokva a szemem :(.
4/11 anonim válasza:
A második válaszolónak igaza van. A természetesen nagy mellek picit lógnak, de ettől még szépek, ha bőven van bennük "anyag", ha jól tele vannak. Az csúnyán lógó mell, amelyikből hiányzik az anyag, amelyik nincs tele. Ez a mell például lóg, de annyira gyönyörű, hogy szebbet el sem tudok képzelni:
5/11 anonim válasza:
Számomra az, amikor már a mellbimbó "lefelé" néz és nem szembe a pasival vetkőzés után. :D
6/11 anonim válasza:
akkor log ha hatraveted s megmosod vele a hatad
7/11 anonim válasza:
Igaz, hogy ez csak rajz, de szerintem elég jól szemlélteti.
Nekem olyan, mint a 2. példa, azaz már nagyon lóg.
8/11 anonim válasza:
7-es válaszoló linkelt képe alapján,szerintem a második ábra még bőven jó,nem lógós,viszont a 4.már az.
9/11 anonim válasza:
Ne felejtsük el, hogy egyáltalán nem mindegy, miért lóg egy mell. Van, amikor azért, mert sok benne az anyag, jó telt, ezért a súly húzza lefelé, máskor pedig azért, mert nincs ugyan benne elég anyag, de a bőr elveszítette a feszességét, a rugalmasságát.
10/11 anonim válasza:
Szerintem a 7-es által linkeltek közül az első, a második, a harmadik és az ötödik is nagyon jó. Csak ne legyen kicsi, az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!