Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerül? Kinek milyen...

Mennyibe kerül? Kinek milyen tapasztalata van?

Figyelt kérdés

Az egyik kisajkam nagyobb mint a másik.Megszeretném műtetni.Szüleim is megengedik.Várom válaszaitokat aki már átesett egy műtéten és azét is akinek ilyen problémája van.Szóval mennyibe került és mi a tapasztalat.Fiúk titeket ez zavar amugy?

15/L

2010. márc. 7. 21:56
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Azt lehet kezdeni hogy sokan megcsináltatták és tudják h mennyiért meg milyen tapasztalatuk volt..

És nem a te b*nkó válaszaidra vok kiváncsi már ne is haragudj:)

2010. márc. 7. 22:03
 12/39 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem zavarja a fiúkat, tanuld meg elfogadni magad! Semmi gáz nincsen ebben, nem vagyunk szimmetrikusak, és igen, néha ennyire nem. Szerintem ne gondolkozz ilyeneken :(
2010. márc. 7. 22:04
 13/39 anonim ***** válasza:
86%
és az miért baj ha az egyik kisebb? és miért kell e miatt meg műttetni ?
2010. márc. 7. 22:04
 14/39 anonim ***** válasza:
86%
Nekem meg a kisajkaim olyan nagyok hogy már kilátszanak de nem zavar a pasimnak meg tök tetszik is úgyhogy semmi gond nincs jó vagy így ahogy vagy ;)
2010. márc. 7. 22:06
 15/39 anonim válasza:
71%

De ha most lelki pátyolgatásra volt szükséged akkor igazán nem értem miért tetted fel a kérdést, mert tényleg édes mindegy hogy kisebb, vagy nagyobb...te a tényeket kérdezted én hímként csak ennyit tudok mondani

69

2010. márc. 7. 22:08
 16/39 anonim válasza:
80%
Örülök hogy csak ennyi a gondod...tudod nekem egyik mellem nagyobb mint a másik..na ez gond..mert elég kellemetlen, te meg ilyen hülyeségeken ugrálsz (nem rosszbol). hidd el nagyon sok csajnak nem egyforma..és? semmi gond nincs vele igy...
2010. márc. 7. 22:09
 17/39 anonim ***** válasza:
79%

Előrebocsátom, én sem a kérdésre fogok válaszolni, csak értésedre akarom hozni, hogy buta vagy. Nekem is aszimmetrikus. Sőt, ki is lógnak. Sőt, a melleim sem egyformák. Mégsem panaszkodott rá senki... Ahogy nekem sincs semmi bajom az ilyenekkel, a punci az punci. :D Semmi baj vele, te is így vagy tökéletes. Nehogy már ilyenek miatt ne tudd magad elfogadni. Menjél pszichológushoz, ez nem egészen normális. Azon kívül, ha elrontják a műtétet, érzéketlenné válhatsz odalent, még mielőtt akár csak egyszer is igazán tudtad volna élvezni. A szüleidnek pedig csak gratulálni tudok.

Egyébként ha Google-ba beütöd, hogy "kisajak plasztika", elég sok infót megtudhatsz.

2010. márc. 7. 22:17
 18/39 anonim válasza:
100%
Én egyáltalán nem itéllek el.Igen okozhat egy ilyen is akár frusztráltságot.De mégis lebeszélnélek róla ,mert hidd el fölösleges.Ha valaki szeretni fog csak önmagadért fog szeretni mindenestül együtt.Nagyon fogsz neki tetszeni így is, akkor te leszel neki a legfontosabb és ezzel együtt elfogad majd.Ezért az én véleményem inkább az ,hogy ne tedd.:):):):):):)
2010. márc. 7. 22:18
 19/39 anonim válasza:
12%
szerintem vágasd le az egyik lábad és akkor már olyan mindegy hogy ott szimmetrikus-e vagy nem
2010. márc. 7. 22:19
 20/39 anonim ***** válasza:
23%
15évesen ilyenen gondlkodni... 15évesen még szexelned sem igazán kéne gyerek vagy.. és, hogy a szüledid ezt megengedik te jó ég... én sosem engedném meg a gyerekemnek éédes istenem.. rossz kategoriában van a kérdés amúgy
2010. márc. 7. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!