Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerül? Kinek milyen...

Mennyibe kerül? Kinek milyen tapasztalata van?

Figyelt kérdés

Az egyik kisajkam nagyobb mint a másik.Megszeretném műtetni.Szüleim is megengedik.Várom válaszaitokat aki már átesett egy műtéten és azét is akinek ilyen problémája van.Szóval mennyibe került és mi a tapasztalat.Fiúk titeket ez zavar amugy?

15/L

2010. márc. 7. 21:56
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Figy, én nagyon válogatós vagyok csajok terén, de komolyan mondom hogy qrvára mindegy, hogy szimmetrikusak a részek ott lent vagy nem. Legyen jól megfazonírozva, meg ápolt legyen, és akkor a többi az csak saját egyedi tulajdonság, nem hiba. Az a srác akit az ilyen zavar komplett hülye. A szüleid is szvsz, ahelyett h ezt elmagyaráznák neked, inkább megengedik....

20f

2010. márc. 7. 22:49
 22/39 anonim ***** válasza:
35%
Én meg azt mondom neked, hogyha zavar, nyugodtan műtesd meg. Ez csak egy sima korrekciós műtét, pár perc, altatásba végzik, de azt is csak azért, hogy a páciensnek ne legyen kellemetlen, hogy tudatánál van miközben ott lent matatnak neki. Semmi extra az egész, a felépülés is hamar megy. Árba se gáz, 80.000-től 300.000-ig, attól függ, hogy magánrendelésre mész-e vagy sem. A szüleid meg egyáltalán nem hülyék, hogy megengedik. Ez kb olyan mint az elálló fül, az is van akit zavar. Az pedig, hogy érzéketlen lesz... Szerintem hülyeség. Persze, mint mindent, ezt is el lehet rontani, de nagyon odafigyelnek a dologra, és nem ész nélkül vagdosnak ott mindent, nem véletlenül orvosok. Szóval szerintem vágj bele ha zavar, mert gátlásokat okozhat, és egyre rosszabb lehet egy idő után. De ha nem vészes a dolog, akkor meg hagyjad, mert a nők többségének amúgyis asszimetrikus kicsit. Átlagba mindenkinek nagyobb egy kicsit az egyik kisajka, pont mint a melleknél...
2010. márc. 7. 23:00
 23/39 anonim ***** válasza:

Jah még annyit, hogy sokan azért ítélik el, mert nagyon intim és érzékeny helyen műtik az embert, de korántsem olyan drasztikus mint hiszik.

23:00 voltam.

19/L

2010. márc. 7. 23:03
 24/39 anonim ***** válasza:
marhaság, felesleges. 30/F
2010. márc. 7. 23:04
 25/39 anonim válasza:
52%
ne haragudj,de csak sajnálni tudlak!! de tudod mit,nagyobb bajod ne is legyen az életedben,mint ezen kinlódni..! amugy ha már itt tartunk nézz bele egy tükörbe,majd rájösz,h csak az arcodon hány olyan rész van ami nem szimetrikus még,na ezután szólj anyucina,me apucinak,hogy gyüjtsenek még pénzt neked,mert a szemeid,s füleid,és az orr lyukaid sem egyformá,ezek mint csináltasd meg,ezek nélkül nem lehetsz teljes értékü ember!!!! XD LOL! hová süllyed a világ,szánalom!!
2010. márc. 7. 23:24
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen még nőhet és változhat. Nem szabad még műteni! Amúgy meg a műtéti indikáció függ a különbségtől is. Nem tudom hány centi, de képről könnyebb lenne.

Komolyan nem élvezkedésből, de belinkelhetnél egy képet róla. Amúgy meg szerintem nem lehet olyan nagy a gond hogy műteni kelljen.

A gond inkább a szüleiddel van, ha egy 15 éves lánynál csak úgy beleegyeznek egy plasztikai műtétbe! Felelőtlenség!

2010. márc. 8. 00:25
 27/39 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nagy az eltérés, akkor az csodák csodájára úgysem fog megváltozni... Aki nincs és nem is volt a lány "cipőjében" az nem érezheti át a szitut. Felesleges lehülyézni valakit azért, mert szeretne jobban tetszeni magának.
2010. márc. 8. 00:49
 28/39 anonim ***** válasza:

Én is lány vok.. mégis beállok a sorba.. én se vok elégedett magammal.. de mégse műttetném meg semmim.. akkor nem én lennék..

sztm a pasik amúgy is leszarják.. nem hiszem h 5cm lenne az eltérés.. 15éves vagy.. érthető h elégedetlen v magaddal.. de keress ink más hibát magadon. mondjuk h nem elég hosszú a hajad v túl rövidek a lábaid nem tudom.. úgyis kinövöd valószínűleg.. de valószínűleg a rövid lábakat megúszod műtét nélkül is :D

2010. márc. 8. 07:41
 29/39 anonim ***** válasza:

Az én feleségemnek is ilyen és nekem nagyon bejön így is.

Szerintem ez egyáltalán nem zavarja a férfiakat.

Csak bajod lesz belőle, tökéletesen egyformára úgysem tudják megcsinálni, ráadásul még műtéti nyom is lesz, arról nem is beszélve hogy hány idegvégződés fog elhalni, ami miatt kisebb lesz az örömforrásod is.

Szóval szerintem felejtsd el a műtétet, mert nagy marhaság!

2010. márc. 8. 07:53
 30/39 anonim válasza:
Egy rendes doki amugy nem is fog megmüteni, egy az hogy szülői beleegyezés kell mert kiskoru vagy, a másik meg hogy 18 éves korodik fejlődésben vagy, és egy normális doki nem mütt meg, mert igy beletúr csak a fejlődésedbe. aztan igy még nagyobb bajod lehet csak.
2010. márc. 8. 08:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!