Mennyibe kerül? Kinek milyen tapasztalata van?
Az egyik kisajkam nagyobb mint a másik.Megszeretném műtetni.Szüleim is megengedik.Várom válaszaitokat aki már átesett egy műtéten és azét is akinek ilyen problémája van.Szóval mennyibe került és mi a tapasztalat.Fiúk titeket ez zavar amugy?
15/L
Figy, én nagyon válogatós vagyok csajok terén, de komolyan mondom hogy qrvára mindegy, hogy szimmetrikusak a részek ott lent vagy nem. Legyen jól megfazonírozva, meg ápolt legyen, és akkor a többi az csak saját egyedi tulajdonság, nem hiba. Az a srác akit az ilyen zavar komplett hülye. A szüleid is szvsz, ahelyett h ezt elmagyaráznák neked, inkább megengedik....
20f
Jah még annyit, hogy sokan azért ítélik el, mert nagyon intim és érzékeny helyen műtik az embert, de korántsem olyan drasztikus mint hiszik.
23:00 voltam.
19/L
15 évesen még nőhet és változhat. Nem szabad még műteni! Amúgy meg a műtéti indikáció függ a különbségtől is. Nem tudom hány centi, de képről könnyebb lenne.
Komolyan nem élvezkedésből, de belinkelhetnél egy képet róla. Amúgy meg szerintem nem lehet olyan nagy a gond hogy műteni kelljen.
A gond inkább a szüleiddel van, ha egy 15 éves lánynál csak úgy beleegyeznek egy plasztikai műtétbe! Felelőtlenség!
Én is lány vok.. mégis beállok a sorba.. én se vok elégedett magammal.. de mégse műttetném meg semmim.. akkor nem én lennék..
sztm a pasik amúgy is leszarják.. nem hiszem h 5cm lenne az eltérés.. 15éves vagy.. érthető h elégedetlen v magaddal.. de keress ink más hibát magadon. mondjuk h nem elég hosszú a hajad v túl rövidek a lábaid nem tudom.. úgyis kinövöd valószínűleg.. de valószínűleg a rövid lábakat megúszod műtét nélkül is :D
Az én feleségemnek is ilyen és nekem nagyon bejön így is.
Szerintem ez egyáltalán nem zavarja a férfiakat.
Csak bajod lesz belőle, tökéletesen egyformára úgysem tudják megcsinálni, ráadásul még műtéti nyom is lesz, arról nem is beszélve hogy hány idegvégződés fog elhalni, ami miatt kisebb lesz az örömforrásod is.
Szóval szerintem felejtsd el a műtétet, mert nagy marhaság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!