Mennyibe kerül? Kinek milyen tapasztalata van?
Az egyik kisajkam nagyobb mint a másik.Megszeretném műtetni.Szüleim is megengedik.Várom válaszaitokat aki már átesett egy műtéten és azét is akinek ilyen problémája van.Szóval mennyibe került és mi a tapasztalat.Fiúk titeket ez zavar amugy?
15/L
Hát engem nagyon zavar.Lehet hogy ti nem értitek meg de ha nektek ilyen lenne hidd el titeket is zavarna.
Azért köszönöm a válaszaitokat:)
ma 10:11
Melyik sporthoz kell punci? :D
ma 16:41
Komolyan nem akarsz belinkelni egy képet? Egy telefonnal készített fotó is jó amin csak az van, így láthatnánk a különbséget.
Amúgy megértelek ha zavar, de szerintem az érzéseidnek nagyobb a súlya mint a valódi különbségnek.
Szerintem gondolkozz még rajta egy kicsit és amennyit tudsz, várj vele.Lehet később már más lesz a véleményed pl ha kifogsz egy jó pasit és kifejezetten bukik rá ;) Szerintem abból a pasiból van kevesebb,akit ez zavar.
Amúgy meg ez mostanság nagyon felkapott dolog lett.Pár éve még senkit nem zavart ez a dolog,és nem műttették a kisajkukat,legalábbis én még csak nemrég tudtam meg,hogy ilyen van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!