Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerül? Kinek milyen...

Mennyibe kerül? Kinek milyen tapasztalata van?

Figyelt kérdés

Az egyik kisajkam nagyobb mint a másik.Megszeretném műtetni.Szüleim is megengedik.Várom válaszaitokat aki már átesett egy műtéten és azét is akinek ilyen problémája van.Szóval mennyibe került és mi a tapasztalat.Fiúk titeket ez zavar amugy?

15/L

2010. márc. 7. 21:56
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Nem marad műtéti nyom... Max olyan amit csak szakértő szem vesz észre. És nem hiszem, hogy ez okvetlenül csak egy heppje lenne. Persze, hogy nem elégedett senki magával, de ez nem egy olyan probléma, ami visszafele alakulna, sőt... Amúgymeg sokakat zavar a sportolásban is. Ha az lenne az indoka, hogy a sport az oka, akkor bezzeg a kommentelők fele nem ellenkezne ennyire, sztem. Persze megértek én minden érvet, de nem olyan egetrengető dolog ez, hiába hiszi mindenki azt. na mind1...
2010. márc. 8. 10:11
 32/39 A kérdező kommentje:

Hát engem nagyon zavar.Lehet hogy ti nem értitek meg de ha nektek ilyen lenne hidd el titeket is zavarna.

Azért köszönöm a válaszaitokat:)

2010. márc. 8. 16:41
 33/39 anonim ***** válasza:

ma 10:11

Melyik sporthoz kell punci? :D

ma 16:41

Komolyan nem akarsz belinkelni egy képet? Egy telefonnal készített fotó is jó amin csak az van, így láthatnánk a különbséget.

Amúgy megértelek ha zavar, de szerintem az érzéseidnek nagyobb a súlya mint a valódi különbségnek.

2010. márc. 8. 22:32
 34/39 anonim ***** válasza:
Nem kell a sporthoz punci, amúgy nagyon vicces volt... De pl akik bicikliznek vagy spinningelnek, azokat eléggé szokta zavarni...
2010. márc. 9. 02:16
 35/39 anonim ***** válasza:
Nincs is olyan szó hogy spinning! Ezt is valamelyik trendi gyerek terjesztette el anno, mert nem ismeri a saját nyelvét.
2010. márc. 9. 21:03
 36/39 anonim ***** válasza:
A spinning az egy sport, terembicikli...
2010. márc. 9. 23:45
 37/39 anonim ***** válasza:
Így már érthető. :)
2010. márc. 10. 00:32
 38/39 anonim válasza:

Szerintem gondolkozz még rajta egy kicsit és amennyit tudsz, várj vele.Lehet később már más lesz a véleményed pl ha kifogsz egy jó pasit és kifejezetten bukik rá ;) Szerintem abból a pasiból van kevesebb,akit ez zavar.

Amúgy meg ez mostanság nagyon felkapott dolog lett.Pár éve még senkit nem zavart ez a dolog,és nem műttették a kisajkukat,legalábbis én még csak nemrég tudtam meg,hogy ilyen van...

2010. márc. 14. 15:26
 39/39 anonim ***** válasza:
2010. aug. 8. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!