Klaushmira kérdése:
Lelkibetegsêg esetén az OEP támogatja a hasplasztikát?
Figyelt kérdés
2êve szűltem.31-hetesen beindult a szűlês ,hogy meggátólják 1hêten keresztűl. 6x125ml. szteroidot kaptam.A hasam megereszkedett és lóg.Minden napom kin szenvedês lelkiekbe feldolgozni.
Sajnos ez miatt lelki beteg vagyok.
2015. júl. 25. 21:34
1/4 anonim válasza:
Nem támogatja, csak ha egészségügyi gondokat okoz. Ha lelki beteg vagy mert nem tetszik a hasad akkor max elküldenek pszichológushoz, mert ugyebár lehetnél nyomorék is vagy akármi, akkor sem kéne hogy lelkibetegséget okozzon a külsőd.
3/4 anonim válasza:
Ha a lelkeddel van a baj, akkor azt kell helyrehozni, nem a hasadat.
4/4 anonim válasza:
Esélytelen! Kezdj el minden fillért félretenni a műtétre.
Ha van állandó munkahelyed,akkor magánklinikáknál van lehetőség részletfizetésre,amennyiben hitelbírálatnál megadják a hitelképességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!