Ebben az esetben támogatja a TB a hasplasztikát?
3 gyerekem van, mindhárom császárral született.
50-53 kg körül mozog a versenysúlyom (szó szerint, sportoló vagyok).
Sajnos mindhárom gyerkőcömmel felszedtem kb 25 kg-t.(150 cm vagyok, olyan 76-78 kg-val mentem szülni).
A sport és diéta miatt mindhárom terhességem után extrém gyorsan leadtam a súlyfelesleget, amit a bőröm nem tudott követni, így elég ronda kötényhasam van, hiába, hogy nem vagyok kövér és hiába a rengeteg sport.
Azt hallottam, h x kg fogyásnál már ebben az esetben tb támogatott a dolog.
Viszont nincs bejegyezve mennyi voltam csak a terhességi kiskönyvben és a zárójelentésen.Ez elég?Elfogadják ezt a dokumentációt?
A másik, hogy nagyon durva köldöksérvem van évek óta, az a tipus ami már ruhában is látszik, akkora a sérv mint egy dió (héjastól :)) )
A sport miatt egyébként is meggyűlik vele a bajom, elvileg ezt már műteni kéne.Erről is hallottam pletykát, hogy ha köldöksérvműtét van akkor van lehetőség azzal együtt az ingyenes hasplasztikára.
Tudtok erről valami közelebbit?Hol kellene utánajárnom?(Egyébként kb mennyi egy hasplasztika ha nem támogatja a TB?)
Köszi a válaszokat előre is!
Szia!
Csináltattál hasplasztikát?
Ilyen fogyás után már támogat a Tb. Ha még nem csináltattál kérdezz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!