Támogatja e a tb a hasplasztikát?
Én ezt olvastam valahol:
"Jelenleg a TB akkor támogatja a hasplasztikát , ha hasfali rekonstrukcióra is szükség van, vagy a testtömegindex 10-nél nagyobb csökkenése esetén."
Fogyókúrázok, és a testömegindexem több mint 10-zel lesz kevesebb a végén, ha leadom a súlyom... a kérdés, hogy kell e "igazoltatni" háziorvossal, hogy igen, itt vagyok ennyi magasan és ennyi kilósan, most? Úgy értem kell orvosi bizonyíték rá hogy én valóban 40-50-60 kilót adtam le?
A neten megkérdeztem egy orvost, ezt a választ kaptam:
Kedves Kérdező!
Tudomásom szerint akkor támogatja a TB a hasplasztikát, ha a műtét során eltávolított szövetmennyiség meghalad egy mértéket.
Mivel nekem nincs a TB-vel szerződésem, így Tb támogatással nem tudok semmilyen műtétet végezni, a pontos kritériumokat sem ismerem.
Javaslom forduljon a Szt Imre Kórházban dolgozó plasztikai sebész kollégákhoz (Dr Kelemen Péter, Dr Jósvay János), akik pontos felvilágosítást tudnak Önnek adni, s amennyiben lehetséges, úgy a műtétet is elvégzik OEP támogatással.
Üdvözlettel:
Dr .........
Csak sajnos én nem vagyok pesti. Telefonos segítséget vajon adnak? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!