Ha az abortuszt szigorú törvények szabályozzák, és az állam célja is az, hogy minél kevesebben folyamodjanak hozzá, akkor miért nem támogatja a fogamzásgátló módszereket?
Lehet csak én látom így, de nevetségesen drágák a fogamzásgátló módszerek, bármelyik fajtája. Az abortusz ugy mint tudjuk, csak végső megoldás. Nem értem, hogy miért nem fordítanak ott "fent" nagyobb figyelmet a fog.gátló módszerekre. Hm? Van ennek valami oka?
(nem találtam jobb helyet a kérdésnek)
Az egyik középsulis társadalom tanárom mondta, hoyg ez jobban megéri az állam, kevesebb ktget jelent az ő részükről, és így ez ekik jobban megéri.
És ez viszont tényleg baj, pedig az ilyen hozzáálláson kéne változtatni, mert ha az állam sem támogatja és nem is bátorítja a védekezést, akkor mit várnak el a fiataloktól.
21:33 nagyon igazad van!!!
értem én, meg tudom, hogy várják h növekedjen a népesség, de ez akkor sem fair. aki nem kívánt terhességgel elmegy abortuszra, attól nem lesz jobb a népességnek, semmivel sem...nagyon sokan nem rendelkeznek annyi gógyival, hogy normálisan védekezzenek, de az abortusz lehetőségét ismerik...szerintem ennek így sokkal nagyobb hátránya van, mintha mindenki hozzájuthatna a megfelelő védekezéshez és tervezetten szülne...persze, ilyen orszégos szinten sosem fog megvalósulni, de csak jobb irányba mozdulhatna a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!