Ilyen orrot szeretnèk. Nektek tetszik?
17 èves làny vagyok...de oldaròl nagyon ronda az orrom...egyenes nincsen benne görbület...de szerintem kicsit hosszabb a kelletènèl....a vastagsàgàval megvagyok elègedve...
ilyen orrot szeretnèk
màjusban töltöm be a 18-at....ès születèsnapomra szeretnèm.....szerintetek?
Az a baj, ha megműteted az orrod, és nem leszel vele elégedett, akkor vagy vissza fogod sírni a régit, vagy újabb plasztikára fogsz menni. Ha te nem találod szépnek az orrod, lehet, hogy másnak pont ez tetszik, mert ez tesz téged különlegessé :) Minden esetre tényleg jól fontold meg! Amúgy meg a természetes szépség a legjobb, és olyat úgyse tud senki plasztikálni :)
16/L
nem csúnya ez az orr amit belinkeltél, de annyira nem vagyok tőle elragadtatva. nekem is egyenes az orrom de még soha nem gondoltam rá hogy nem tetszik :D
egyetértek, hogy a természetes a legjobb..
"Az igazi lányok nem tökéletesek, a tökéletes lányok nem igaziak." - gondold meg 10-szer is.
17/L
nagyon ronda ez az orr :O :s
Bocsi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!