Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ilyen orrot szeretnèk....

Ilyen orrot szeretnèk. Nektek tetszik?

Figyelt kérdés

17 èves làny vagyok...de oldaròl nagyon ronda az orrom...egyenes nincsen benne görbület...de szerintem kicsit hosszabb a kelletènèl....a vastagsàgàval megvagyok elègedve...

ilyen orrot szeretnèk

[link]

[link]

màjusban töltöm be a 18-at....ès születèsnapomra szeretnèm.....szerintetek?

2010. febr. 23. 17:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, nem is hihetetlenül vékony, és nem is bohóc :D
2010. márc. 6. 01:26
 22/25 anonim ***** válasza:

Az a baj, ha megműteted az orrod, és nem leszel vele elégedett, akkor vagy vissza fogod sírni a régit, vagy újabb plasztikára fogsz menni. Ha te nem találod szépnek az orrod, lehet, hogy másnak pont ez tetszik, mert ez tesz téged különlegessé :) Minden esetre tényleg jól fontold meg! Amúgy meg a természetes szépség a legjobb, és olyat úgyse tud senki plasztikálni :)

16/L

2010. márc. 7. 12:22
 23/25 anonim ***** válasza:

nem csúnya ez az orr amit belinkeltél, de annyira nem vagyok tőle elragadtatva. nekem is egyenes az orrom de még soha nem gondoltam rá hogy nem tetszik :D

egyetértek, hogy a természetes a legjobb..

"Az igazi lányok nem tökéletesek, a tökéletes lányok nem igaziak." - gondold meg 10-szer is.

17/L

2010. márc. 12. 23:13
 24/25 anonim ***** válasza:

nagyon ronda ez az orr :O :s

Bocsi..

2010. márc. 13. 10:23
 25/25 anonim ***** válasza:
ez ronda...
2010. júl. 25. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!