Ilyen orrot szeretnèk. Nektek tetszik?
Figyelt kérdés
17 èves làny vagyok...de oldaròl nagyon ronda az orrom...egyenes nincsen benne görbület...de szerintem kicsit hosszabb a kelletènèl....a vastagsàgàval megvagyok elègedve...
ilyen orrot szeretnèk
màjusban töltöm be a 18-at....ès születèsnapomra szeretnèm.....szerintetek?
2010. febr. 23. 17:33
11/25 anonim válasza:
Nekem tetszik sztem csináltasd meg ha tetszik és jól is áll :):)
12/25 anonim válasza:
te jó ég, annyira csúnya az orrod?? hogy operáltatni akarod?
amúgy sztem szép az az orr:)
de én értelmesebbre költeném a pénzt...
és a műtét varrás sebhelye sem lesz valami szép szerintem
de azért drukkolok neked
13/25 anonim válasza:
Hát nem tudom, ha már kés alá fekszel, akkor érdemes lenne valami szebbet szerintem...
14/25 anonim válasza:
Nem szabad csak orrot választani!
Fontos hogy harmonizáljon az arcoddal, különben műtét után egy tök idegen nő fog rád visszanézni a tükörből, és még az se biztos hogy tetszeni fog amit látsz
15/25 anonim válasza:
Ha annyi pénzt kiadsz egy műtétre jól gondold meg milyenre szabatod az orrodat! Majd ha elmélsz egy sebészhez ad majd képeket. Azok közül választhatsz. Valaohogy így megy. Nekem ez az orr annyira nem tetszik.
16/25 anonim válasza:
Szerintem meg hülye vagy!!!!Fogadd el magad amien vagy!!!!Látszik fiatal vagy!!én 19 vok nekem meg a fülem nagy vágassak belőle?? -.-
17/25 anonim válasza:
Szerintem meg ne halgass senkire csak az orvosra.És ha te ezt szeretnéd akkor vágj bele.De ez az orr nekem sem tettszik annyira.de lehet,hogy neked jól állna.
18/25 anonim válasza:
19/25 anonim válasza:
na akkor már inkább ilyet:
20/25 anonim válasza:
Szerintem helyesírási szótárat kérj szülinapodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!