Szerintetek megplasztikáztassam a mellem?
Figyelt kérdés
A hasam lapos, karcsú vagyok, a popsim formás és a lábaim is jók. Viszont a mellem csak 75B-s és ez nagyon zavar, mert ugyebár a fiúknak a mell méret a legfontosabb. Szerintetek megműttessem?2015. márc. 1. 20:53
1/18 anonim válasza:
Ha téged zavar, akkor teljesen mmindegy, hogy ki és mit mond, mert a te véleményedet nem fogja befolyásolni. Ha te nem tudod elfogadni önmagad és emiatt nincs önbizalmad, akkor műttesd meg.
2/18 anonim válasza:
A B-s méret teljesen jó, azt felesleges plasztikáztatni.
3/18 acelsziv válasza:
"ugyebár a fiúknak a mell méret a legfontosabb"
A te fejedben talán. Netán egy önjáró cici volnál?
Sokkal fontosabb, hogy mi van a fejedben.
5/18 acelsziv válasza:
Mellesleg (höhö) hány éves vagy? Csak mert a párom 20 volt, amikor összejöttünk. Akkor volt 75B a mérete. ez 10 év alatt felment 80 C/D -re. És most szülés után a 80 E kell neki. Szóval nőhet még ...
6/18 anonim válasza:
a B méret a legjobb. én nem örülnék, ha a csajom ilyen mérettel plasztikázna. : ) 25F
7/18 anonim válasza:
Akinek 75B-ről felmegy 80E-re, az igencsak meghízott, attól nagyobb a méret! Azért ezzel nem dicsekednék... Egy bizonyos kor után már nem nő a mell tovább!
Gondolom a kérdező nem erre vágyik:)
Kérdező, a 75B nem kicsi. De ha úgy érzed, nagyobb kell, vágj bele. De magad miatt, ne ilyen hülyeség miatt, hogy a fiuknak ugyis a mell a legfontosabb!
8/18 acelsziv válasza:
7: semmit nem hízott. SZÜLÉS UTÁN lett neki ekkora. Amikor is a mellek megnőnek.
9/18 anonim válasza:
80-as méret az a hátszélességet jelzi, ha 80-as a háta az már nem kis darab. Arról nem beszélve, hogy szülés után sem nő ekkorát a mell. Sőt, nekem szoptatás után még kisebb lett. De ha 75B-ről ekkora drasztikus változás történik, hogy 80E lesz, azt nekem ne magyarázd meg, hogy nem hízott el!
10/18 anonim válasza:
9: Mivel egy szóval se írta, hogy milyen magas az asszony, így nem biztos, hogy sok a 80...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!