Szerintetek megműtsem a mellem?
A pasid egy bunkó, dobd ki, mert akkor nem szeret téged, csak a tested kell neki (jó nagy tőgyekkel). Pasi miatt SOHA SENKI ne változtasson a külsején, csak önmaga miatt.
Gondolj már bele: ha szakítotok, akkor utána a szilikonmelleidről ő fog eszedbe jutni.
Egyébként nekem is B-s (75B) és nem tudom, mi ezen a kicsi, edzés közben pl. ez is útban van.
Bocáss meg a vélemény kifejtésem miatt, de az én véleményem az, hogy hülye lennél te változni.
A ,,barátodnak" kéne megváltozni nem pedig neked, igaz nem értek a női test méreteihez, arányaihoz, sőt még lányt sem láttam meztelenül és még nem volt barátnöm.
De szerintem nem a legfontosabb a mell mérete.
Meg attól is függ, hogy milyen az össz hatás ügy, vékony vagy teltebb test... Az öszképp a lényeg nem egyes testrészek...
De lehet, hogy ez csak az én véleményem.
Szerintem semmi féle képpen ne mütesd meg magad, ha neki nem tetszik valami mond meg neki, hogy ilyen vagy és nem változtatsz, ha tényleg szeret akkor elfogad úgy ahogy vagy :)
19/F (Igaz, még nem volt barátnöm de nem a kinézet számomra az első hanem hogy normális legyen, inkább legyen kicsit teltebb és normálisabb mint egy topmodlel aki napi szinten mással van)
Nekem ez a véleményem :) amúgy hány éves vagy? ha 20-22 alatt akkor még nőhet a melled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!