Szerintetek megműtsem a mellem?
Ekkora egy tahót! Remélem kidobtad azóta!
Figyu volt nekem is egy hasonló balek az életemben. Szerettem így föld alá tudta döngölni az önbizalmam. 54-ről 49 kilóra fogytam miatta, persze az alapjáraton sem nagy mellem már szinte alig látszódott. Ekkor már nem az volt a szlogen hogy kövér vagyok hanem deszka,ő pedig a D kosarakat szereti.,stbstbstb.
Ne légy olyan hülye mint én, páros lábbal rúgd ki ha még nem tetted volna meg!
Úristen ne hallgass rá!!!! :( Nekem kisebb a cicim és szerintem nem számít, hogy mekkora, nem szabad, hogy számítson!!!! Ez a fiú nem becsül téged vagy nem szeret eléggé, ne haragudj, hogy ezt mondom!
Szerintem nehogy emiatt megváltoztasd a külsőd!
Nekem a kis mellek jönnek be. Eleve olyannal kezdek, aki alkatra megfelel. Mert ha nem kívánom, akkor az egésznek annyi. Ha megfelel a személyisége is, akkor nagy az öröm.
Ebből kiindulva: minek jött veled össze, ha nem tetszik neki a mellméreted? Az azért látszik melltartón át is, már ha tudja mi az a push-up meg ilyenek. Ott kell hagyni, ebből jó dolog már nem lesz. Ennek csak a szex kellett, jó voltál te is, mert épp nem volt más. Most meg téged akar "megreformálni", hogy hasonlíts az ideáljához. Hagyd ott. Vagy mondd neki, hogy te meg 60 centis karokat akarsz. De ez is csak egy visszavágás...
Nem éri meg, szar dolog a szakítás, de túl kell rajta esni. Nem is a te testalkatodat szereti. Húzzon a rákba... Nagyon sok férfi szereti a B kosarat, meg a kisebbet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!