Fiúk! Titeket zavar ha egy lánynak ki állnak a fulei?
Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 13:15
1/13 anonim válasza:
Ha szép, akkor nem. Ha nem szép, akkor meg úgyis mindegy. Szóval ezek szerint nem.
2/13 anonim válasza:
Mondjuk oboázás közben egyszerűbb megmarkolni.
3/13 anonim válasza:
Ha nagyon elállnak, az férfin sem jó, nemhogy nőn :D
4/13 anonim válasza:
Szerintem meg kifejezetten cuki. Barátnőm is olyan, ez iszonyatosan tetszik benne, bár neki még soha nem mondtam, mert tudom, hogy a lányok számára ez nem épp pozitív megjegyzés...
5/13 anonim válasza:
Én sok elálló fülű lányt ismerek, van, akinek aszimmetrikus is... szépek, vonzóak, nem kell ezen annyit aggódni :-)
6/13 László Józsefné Éva válasza:
Szerintem se aggódj a füleid miatt, annál inkább a helyesírásodért!
7/13 Powerup válasza:
Engem inkább az zavar, ha férfitársaim nincsenek tisztában vele, hogyan kell használni az ékezeteket, és az igekötőket.
8/13 anonim válasza:
Ha csak azert kapaszkodik beled mert idonkent egy-egy szellokes a fulei miatt odebb lebbenti, akkor engem zavarna.
9/13 bozz válasza:
Vannak olyan lányok akiknél ez tényleg cuki :)
10/13 69Girl válasza:
Nem vagyok fiú, de szerintem a hosszú haj el tudja takarni( a félhosszú is), szóval nem kell parázni. A magabiztosságodat és a szexuális kisugárzásodat kell fejleszteni, és akkor pont leszarják a füledet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!