Fiúk! Zavar, ha egy lánynak műcicije van?
Figyelt kérdés
Nekem nincs, csak érdekelne:) Lányok is írhatnak véleményt egyébként!2009. szept. 29. 15:59
1/9 anonim válasza:
hát...őszintén...zavarni nem zavarna, de egyértelműen a természetes a jobb, mind fogásra, mind ránézésre, ha meztelen.
2/9 anonim válasza:
őő én lány vok...és nem lezbi...szerinem ugy jó ahogy van...a műű az olyan műű semmi természetes ...nem tom olyan ribis
3/9 anonim válasza:
ha cask 1 éjszakás, vagy laza kapcsolat akkor nem, egyébként lehet h kicsit zavarna...
4/9 anonim válasza:
Én is nagyon ellene vagyok a mű melleknek, de ha valakinek tényleg nagyon pici a cicije, ahogyan mondani szokták pattanás cicije van, mert sajnos vannak ilyenek, akkor egy kisebb, b-s méretű műmell, még esztétikus tud lenni.
5/9 anonim válasza:
én nem szeretem a műmellet. számomra egy természetesen lógó mell sokkal erotikusabb, mint 2 odaragasztott labda. és ez teljesen független a mérettől.
6/9 anonim válasza:
Nekem soha senki nem vette észre, hogy nem igazi.Még az sem akinek szintén az van.De én rögtön kiszúrtam.Van olyan ismerősöm akinek tényleg olyan mint két kőkemény valami.Az övé abszolút meg sem mozdul, semmi "természetes" mozgása nincs.Kérdezte is tőlem, hogy nálam is így van-e? Hát nem így van!
7/9 anonim válasza:
lány vagyok de sztem attoll függ ha pl v mien sport miatt kicsi neki pl. úszász és őt zavarja hogy kicsi vagy épp nincs akkor tűrhető de ha van neki és még nagyobbat akar az már ugy nemm nagyon jó-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!