Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szüksége van ennek a lánynak...

Szüksége van ennek a lánynak plasztikai műtétre?

Figyelt kérdés

az agyába vette hogy megműtteti a mellét.nagynak és csúnyának találja.nem mer bikinit venni se ismerkedni.szerinte a fiúk csak azt látják nagy mell és kész.amúgy sincs semmi önbizalma,pedig csinos.de úgy öltözik mint aki 60 éves,pedig 30.beleegyezett hogy felrakjak két képet.megegyeztünk ha a többség is lebeszélné akkor átgondolja.már konzultált orvossal is,aki nem beszélte le.sőt!szóval ti milyennek látjátok?írjatok kort és nemet is.köszi.ja! a csaj 150 cm és 54kg.a mellbősége 102cm.

[link]

[link]

2010. febr. 5. 15:28
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
88%
szerintem ne műttesse meg. nem olyan hatalmas nagy bár így képen annyira azért nem megállapítható. nincs olyan képed amin jobban látszanak az arányok?
2010. febr. 5. 15:33
 2/29 anonim ***** válasza:
49%

Nem látszik nromális arány a képeken.

De ezekkel az adatokkal, elég nagy és már nem biztos, hogy gusztoso, hanem beteges....

2010. febr. 5. 15:34
 3/29 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Én személy szerint könnyebben mondanék véleményt, ha egész alakos képet raknátok fel róla. Nyilván ne látszódjon az arca, de ez így elég előnytelen szög, és nem lehet megmondani, mert például egy pálcika vékony valakin nyilván hülyén áll egy ilyen mell, de ha arányos a testalkata, akkor nincsen vele semmi baj! És ahogy írtad a súlyát meg a magasságát, szerintem arányos! Úgyhogy felejtse el a műtétet! Veszélyes és túl sok a kockázat szerintem....

Persze az ő döntése, és fontos hogy ő jól érezze magát a bőrében.

2010. febr. 5. 15:35
 4/29 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg kellene olyan kép, ahol rendesen látszanak az arányok. Amúgy ezalapján szerintem nem olyan hű, de nagy, hogy meg kéne műttetni. De természetesen, ha neki ez régóta ilyen komoly problémát jelent, akkor miért ne műttethetné meg?
2010. febr. 5. 15:36
 5/29 anonim ***** válasza:
91%

szerintem se műttesse meg magát. biztos vagyok benne hogy sok lány/nő örülne ha ekkora mellei lennének :D (többek között én is,bár én még fiatalka vagyok,imádkozom is hogy nőjenek kicsit:D)

15/L

2010. febr. 5. 15:36
 6/29 A kérdező kommentje:

csak ilyen képet engedett.nehogy felismerje valaki.sőt,az én pólómat vette fel hogy még arról se ismerjék fel.

amúgy ideírom a méreteit:nem 150 cm hanem 151!(ehhez ragaszkodott,ez a másik baja)dereka 78cm csípője 102cm.és hihetetlenül kerek feneke van.mindenki ezt mondja.

2010. febr. 5. 15:42
 7/29 anonim ***** válasza:
89%
szerintem így a kép alapján formás mellei vannak, kár lenne hozzányúlni. ha nem lenne 60 éveshez illő az öltözködése a mellét jó ruhákkal ellensúlyozhatná.meg alapból, ha kerek a feneke akkor bőven elmegy hozzá ez a mell,c sak öltözködjön szépen. egy orvos meg nem fogja lebezsélni, mivel egy plasztikai sebésznek az pénz. 19/L
2010. febr. 5. 16:00
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

hát...ez télleg baromi nagy, főleg h ilyen alacsony.

volt egy barátnőim, ő is alávetette magát mellkissebbítésnek és azóta sokkal jobban érzi magát.

én aztmondom ha van rá fedezete, vágjon bele, a mellkissebbítés nem olyan szörnyű, mint a nagyobbítás.

2010. febr. 5. 17:34
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
ha ettől nagyobb önbizalma lenne, akkor csináltassa meg. amúgy szerintem szép. és nem is lógnak.
2010. febr. 5. 18:06
 10/29 anonim ***** válasza:
85%

Hát ha a melle és a csípője is 102cm,akkor az nagyon szép,arányos testalkat, kár lenne elrontani az egyensúlyt.

A kép alapján szép formásak a mellei és nem tűnnek olyan nagynak,ami már kényelmetlen.

Ráadásul minden műtét kockázatos - akkor is ha rutinműtét, ezt jól gondolja meg.

Természetesen neki kell ezt eldönteni,neki kell együtt élnie a testével, de jobb lenne ha el tudná fogadni önmagát olyannak,amilyen.

Megérteném,ha óriás lógó mellei lennének,hogy zavarja, de ezek nem azok,sőt nagyon szép,formás cicik, én örülnék,ha ilyenem lenne!

2010. febr. 5. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!