16 éves "fiú" vagyok. Dél-ázsiai származású, tehát sötét bőrű, aki nagyon is nőnek érzi magát, ezért szeretne ladyboy lenni. Megválaszolnátok néhány kérdésemet?
1. Nem igazán akarom átoperáltatni magamat, inkább természetes úton, ételekkel, kiegészítőkkel szeretném elérni a női formát. Jó? Megéri?
2. Testalkatom: Háááát 180 fölött vagyok, viszont mindössze 60 kiló körül. Hogyan tudom csökkenteni a testmagasságomat? Ha sokat guggolok, illetve szétteszem a lábaimat, s úgy állok (széles alapú törpeállás és -járás), segít?
3. A beszédhangommal gyakorlom a magasat. be tud állni tartósan? :O
4. Mellmasszás, illetve sörivás (akár együtt) kiengedheti a zsírt a leendő cicimben, hogy nagyobb lehessen?
5. A lompos (+_+) alatt levő zacsikát hideg vízzel különösebb egészségkárosító hatás nélkül impotenssé tehetem?
Ha eszembe jut valami, kommentben kérdezek! Rendes, normális válaszokat várok!!!!
Én vagyok az, a kérdező!
Ha láttatok már kancigányt, akkor... éppen úgy nézek ki! Meggondoltam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!