Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 16 éves "fiú" vagyok. Dél-ázsi...

16 éves "fiú" vagyok. Dél-ázsiai származású, tehát sötét bőrű, aki nagyon is nőnek érzi magát, ezért szeretne ladyboy lenni. Megválaszolnátok néhány kérdésemet?

Figyelt kérdés

1. Nem igazán akarom átoperáltatni magamat, inkább természetes úton, ételekkel, kiegészítőkkel szeretném elérni a női formát. Jó? Megéri?

2. Testalkatom: Háááát 180 fölött vagyok, viszont mindössze 60 kiló körül. Hogyan tudom csökkenteni a testmagasságomat? Ha sokat guggolok, illetve szétteszem a lábaimat, s úgy állok (széles alapú törpeállás és -járás), segít?

3. A beszédhangommal gyakorlom a magasat. be tud állni tartósan? :O

4. Mellmasszás, illetve sörivás (akár együtt) kiengedheti a zsírt a leendő cicimben, hogy nagyobb lehessen?

5. A lompos (+_+) alatt levő zacsikát hideg vízzel különösebb egészségkárosító hatás nélkül impotenssé tehetem?

Ha eszembe jut valami, kommentben kérdezek! Rendes, normális válaszokat várok!!!!

2015. jan. 11. 22:23
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Én vagyok az, a kérdező!

Ha láttatok már kancigányt, akkor... éppen úgy nézek ki! Meggondoltam magam.

2019. jún. 26. 23:46
 22/22 anonim válasza:
Ugyanez a kérdező vagyok, kicsit a cigányozás túlzás volt, de 185 cm vagyok, 115 kiló.
ápr. 10. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!