16 éves "fiú" vagyok. Dél-ázsiai származású, tehát sötét bőrű, aki nagyon is nőnek érzi magát, ezért szeretne ladyboy lenni. Megválaszolnátok néhány kérdésemet?
1. Nem igazán akarom átoperáltatni magamat, inkább természetes úton, ételekkel, kiegészítőkkel szeretném elérni a női formát. Jó? Megéri?
2. Testalkatom: Háááát 180 fölött vagyok, viszont mindössze 60 kiló körül. Hogyan tudom csökkenteni a testmagasságomat? Ha sokat guggolok, illetve szétteszem a lábaimat, s úgy állok (széles alapú törpeállás és -járás), segít?
3. A beszédhangommal gyakorlom a magasat. be tud állni tartósan? :O
4. Mellmasszás, illetve sörivás (akár együtt) kiengedheti a zsírt a leendő cicimben, hogy nagyobb lehessen?
5. A lompos (+_+) alatt levő zacsikát hideg vízzel különösebb egészségkárosító hatás nélkül impotenssé tehetem?
Ha eszembe jut valami, kommentben kérdezek! Rendes, normális válaszokat várok!!!!
Először is sokat beszélni a szüleiddel erről a kérdésről !
Fontosak ők számodra ?
Érdekel a véleményük ?
Beszéltek egyáltalán egymással ?
KLisgyermek korodban milyen voltál,átlagos gyermek,vagy emlékszel olyan dolgokra,amik ,így utólag belegondolva,más ,volt ,mint a többiek viselkedése ?!
Csak próbálom megérteni .
megkérdezhetem melyik dél-ázsiai országból származol?
csak azért kérdezem, mert kedvelem azt a térséget! :)
4-es ,9-es ,12-es vagyok és továbbra sem kapok kérdést a válaszaimra ,aggodalmaimra,magánban sem.
Csak arról beszél mindenki ,hogy hogyan növessz melleket,meg milyen technikák vannak.Én várom a normális hozzászólásokat és a kérdéseimre a válaszokat.
Miért, szerintem adtunk neki 1-2 értelmes választ. Ez volt a kérdés, nem az, hogyan beszélje meg a szüleivel. Ha két szék közé akar esni és rendesen átgondolta, akkor nyugodtan tegye. Kissé nehéz elképzelni, de vannak, akik képesek emiatt akár egész életükben (mély) depresszióban élni.
+1: Tudom, hogy ezt félig-meddig tabu manapság betegségként/pszichés zavarként kezelni ezt a témát, de szerintem egy szakterapeuta sokat tudna segíteni, hogy elfogadja magát. Egy másik Gyikh.us gondolatát idézve (ő azt hiszem komolyabb pánikbetegségben szenved), a család és a barátok általában nem tudnak olyanfajta segítséget nyújtani, mint egy pszichológus. Szerintem ezt itt is meg lehetne próbálni. (itt most nem a nemi identitásról van szó, hanem hogy jobban el tudja fogadni magát a testét).
(#10)
Ha nem reagál a kérdező, akkor tök fölösleges tovább csépelni a szót.
Ösztrogén nevű női hormont kell szedned, attól lesz nőies a tested. Minél fiatalabban kezded el, annál élethűbb leszel nőként, annál gyorsabbak lesznek a változások. Ha komolyan gondolod ezt az egészet, akkor minél hamarább kezd el ösztrogént szedni. De nem gyógynövény meg táplálékkiegészítő formában, mert azok lótúrót se érnek, hanem valódi, gyógyszertári formában, rendes ösztrogént. Jelenleg Magyarországon Estrimax néven forgalmazzák. Természetesen vényköteles, ha van orvos vagy gyógyszerész ismerősöd, próbáld meggyőzni, hogy írja fel; vagy idősödő női ismerőst keríts, aki felíratja a saját nevére (idősödő nőknek szokták felírni a menopauza után).
Szükséged lesz továbbá a saját férfihormon-termelésed kiiktatására is. Ezt vagy gyógyszerrel lehet elérni (antiandrogénnal), vagy a heréid műtéti eltávolításával. Csak úgy kérésre majdnem kizárt, hogy eltávolítják a heréidet, főleg 28 éves korod előtt, és a gyógyszer beszerzése sem lesz sima út. De ha tényleg fontos neked a dolog, akkor érd el valahogyan, szerezd meg.
A hormonkezelés elvégzi az összes átalakítást a testeden, amire szükséged van: a melled megnő (ha fiatalon kezded el, akkor rendesen), az arcod teljesen nőies lesz, az egész testalkatod átalakul.
A testmagasságodon nem lehet csökkenteni, de nem is kell. A híres topmodellek is 180 centi magasak.
"Ha sokat guggolok, illetve szétteszem a lábaimat, s úgy állok (széles alapú törpeállás és -járás), segít?"
Nem, ez egy hatalmas marhaság.
"A beszédhangommal gyakorlom a magasat. be tud állni tartósan? :O"
A neten vannak tutorialok, hogy hogyan érhetsz el nőies hangot. Mármint nem nyafogó búzás kappanhangot, hanem nőit. Tanuld meg és gyakorold, idővel majd beáll.
"4. Mellmasszás, illetve sörivás (akár együtt) kiengedheti a zsírt a leendő cicimben, hogy nagyobb lehessen?"
Nem, ez idiótaság.
"A lompos (+_+) alatt levő zacsikát hideg vízzel különösebb egészségkárosító hatás nélkül impotenssé tehetem?"
A hormonkezeléstől hosszú távon meg fognak szűnni a spontán merevedéseid, főleg ha idővel a hereeltávolítást is megcsináltatod.
Egyébként meg keress rá a neten a transition, transzszexualizmus fogalmakra, és olvasd el a TsOnline könyvét, amit korábban már belinkelt valaki.
Ladyboy avagy shemale úgy lehetsz, hogy végigcsinálod a transzszexuálisoknak szánt kezeléseket, a transition folyamatát, kivéve a nemiszerv-átalakító műtétet (az SRS-t). Így a tested átalakul nőivé, kivéve a nemi szerved, az megmarad.
Köszönöm a válaszokat! :)
#12! Anyukám ki volt akadva, de megmondtam neki, hogy nem biztos, bár nekem is nehéz az ügy. Nincs semmi pszichiátriai bajom, ha nem sikerül a dolog, nem azt fájlalnám, ami "nincs", hanem annak örülnék, ami van (a MÚLTra visszatekintve majd, ha tényleg nem jön össze). Attól még vannak céljaim, anyukám miatt vissza tudom fogni magamat, stb.
#13! India :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!