Lehetséges az hogy szemhéjműtéttel "Japánossabban"
nézzek ki?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a japánokat, de az a bajom hogy nem úgy nézek ki, pedig nagyon szeretnék. Van egyáltalán olyan műtét ami az európai "szemtípus"-ból ázsiai-t csinál?
Persze ez még nincs tervben sem csak érdeklődöm :) 16/L
Anyád helyében most egy oltári nagyot adnék az arcodra...
2012. szept. 5. 18:21
3/17 mmano88 válasza:
Szerintem a plasztika mindenre képed, szóval szerintem van ilyen műtét.
De majd kinövöd. ;)
23n
2012. szept. 5. 18:23
4/17 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy a japán lányok nagy része meg európai vonásokat szeretne. Lehet fura, de én imádom az ilyen japán csajokat, nem vágott a szemük, hanem nagyobb, és mégis japánok. Sexuál.
2012. szept. 5. 18:28
5/17 A kérdező kommentje:
a 2.-nak: nem véleményeket kértem, hanem érdeklődtem, a sértő kommenteket hagyd meg magadnak :)
2012. szept. 5. 18:31
6/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy létezik ilyen. Egyébként az ázsiai szem egyáltalán nem szép. A kelet-ázsiai országokban minden sztár (színész, énekes stb.) megműtteti a szemét európaisra, a műtét utáni változat tényleg szép, de az eredeti nem. Keress rá erre: single eyelid. Ilyen az ázsiaiak szeme. Viszont mindenki double eyelid-et akar, erre is keress rá, itt van sok előtte/utána kép.
Kerestem neked egy képet. A második képen tényleg szép a lány szeme, olyan mandulavágású. Szerintem a japán emberek 99%-nál ilyet láthattál, mert ahogy mondtam, ott a showbizniszben csak az futhat be, akinek ilyen a szeme. (Egyébként sminkkel is meg tudják valahogy csinálni ilyenre..)
2012. szept. 5. 19:55
8/17 anonim válasza:
Ezzel az lenne a gond, hogy attól hogy átszabatod a szemedet még egyáltalán nem hasonlítanál egy japánra. Nem lenne szép. Persze jó pénzét tuti van olyan sebész aki megcsinálná.
2012. szept. 5. 21:18
9/17 anonim válasza:
Én is szeretem Japánt, de sose válnék meg a nagy szemeimtől egy vágottra x3 Amúgy sminkkel tudsz ázsiait csinálni(: ÉÉÉs írták itt, hogy csak műtetett szemekkel lehet befutni.. Hát nagyon nem;D Jó pár J-rocker van akiknek húzott a szemük, mégis híresek lettek. Vagy maximum sminkkel "európaiasítják".
2012. szept. 5. 22:02
10/17 A kérdező kommentje:
persze én sem pontosan arra a fajta szemre gondoltam :) csak hasonlóra, ami tényleg szép, pl. ilyenre: [link]
és nem csak a szememet műttetném meg mert az arcom eleve nem olyan finom vonású mint az ázsiaiaknak, orosz származású vagyok (nagypapám orosz volt) ezért kicsit sem nézek ki úgy mint ők.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!