Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ezeknek a lányoknak fel van...

Ezeknek a lányoknak fel van töltve a feneke?

Figyelt kérdés

Mostanában nagy divat lett a nagy popsi, és van pár orosz lány, "modellek", akik állandóan magukat és a luxuscikkeiket fotózzák. Azt látom, hogy fel van töltve a ma szájuk és a mellük se igazi, de szerintetek a fenekük az? Lehetséges, hogy valaki aki ilyen vékony, ekkora feneket "csináljon" edzéssel vagy ilyesmi?!

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 7. 17:22
1 2
 1/14 Húsgombócka válasza:
nincs
2015. jan. 7. 17:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Ez nem is nagy.
2015. jan. 7. 17:43
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs. Nekem is ilyen a fenekem, és vékony vagyok... ez inkább genetika. :/
2015. jan. 7. 18:16
 4/14 anonim ***** válasza:

Guggolas + kitores + dieta = ilyen fenek

Hajra :)

2015. jan. 7. 18:49
 5/14 A kérdező kommentje:
de hát nagyon vékony közbe a több testrészük! akkor én ezt nem értem
2015. jan. 7. 18:49
 6/14 anonim ***** válasza:
Mivel edz, ezert vekony. Ezen mit nem ertessz? Fenekre pedig nagy sulyokkal keveset..igy novelsz izmot.
2015. jan. 7. 19:10
 7/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó lány az azt hiszem Svetlana Bilyalova, ő folyton olyan képeket tesz fel, ahol gym-ben van, szóval nála szerintem elképzelhető, hogy természetes (bár a mellei nem hiszem, hogy azok). A többieket nem ismerem.
2015. jan. 7. 19:34
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez a tipikus derékkel oldalra, has behúz, fenékkel hátrapucsítás: háromszor akkorának és kerekebbnek tűnik a fenék, mint amilyen. Csalókák a képek.

Az meg, hogy valaki edzőteremben pózol, még nem jelenti, hogy a feneke nem alapgenetika, zsír vagy szilikon. Hány instagramos luvnya pucsít az edzőteremben barbisúlyokkal, és lesír a képekről, hogy plasztika és/vagy jó beállás.

2015. jan. 7. 19:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez nem nagy fenék, csak formás.
2015. jan. 7. 19:56
 10/14 A kérdező kommentje:

ezen mit nem értek?

Azt, hogy én is ennyire vékony vagyok, és rendszeresen edzek, persze nem súlyokkal, és nekem hozzájuk képest fele akkora a fenekem, csak ezért kérdeztem...

2015. jan. 7. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!