Ezeknek a lányoknak mitől van ilyen szép, íves szemöldökük?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszenek és szeretném, ha az enyém is ilyen lenne.
Mit csinálnak velük? Kozmetikus meg tudja ezt csinálni?
2012. máj. 20. 16:44
1/18 anonim válasza:
bocs az offért, ez engem is érdekel
2/18 A kérdező kommentje:
Semmi baj :)
2012. máj. 20. 16:48
3/18 anonim válasza:
szerintem az eredeti szemöldöküket kiszedetik és ra szemöldök festékkel rárajzolják, egy sablon segítségével
4/18 anonim válasza:
Alkati dolog a szemöldök íve, de szedéssel és ceruzával lehet rajta javítani.
Mondjuk ezek a képek elég közönségesek, ne akarj ilyen lenni :)
5/18 anonim válasza:
16:48 Igen van igy,de a 2.képen a lánynak látszik a szemöldöke és nincs az egész kiszedve.Mondjuk nekem is nagyon tetszik,és nekem is ilyesmi van,de nekem csak egyszerüen kivan szedve.
6/18 anonim válasza:
Szerintem ez úgy készül, hogy egy jó (!) kozmetikus szép formára szedi, és utána pedig befesti. Vagy a lányka minden reggel szemöldökcerkával/szemhéjpúderrel átszínezi.
7/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék ilyen lány lenni. Visszafogott, szolid lány vagyok, de a szemöldököm egy katasztrófa :/
Ilyen: [link]
2012. máj. 20. 17:20
8/18 anonim válasza:
Ceruzával próbáltál már rajta javitani?Lehet az segit,bár ezt jobb lenne egy kozmetikussal helyrehozni
9/18 anonim válasza:
Nem katasztrófa egyáltalán!!!
Nagyon jó szemöldököd van, könnyű belőle szép formásat csinálni! Menj el kozmetikushoz egy szedés-festésre. Max egy ezrest kér el érte!
10/18 anonim válasza:
Nyilván ők bővelkedtek szemöldök szőrzetben, így a kozmetikus is úgy alkothatott, ahogy akart. A tiéd alapból is elég vékonyka, ezért nem gondolom, hogy lehetne olyan nagy íve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!