Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezeknek a lányoknak mitől van...

Ezeknek a lányoknak mitől van ilyen szép, íves szemöldökük?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Nekem nagyon tetszenek és szeretném, ha az enyém is ilyen lenne.

Mit csinálnak velük? Kozmetikus meg tudja ezt csinálni?

2012. máj. 20. 16:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló van. kozmetikushoz menj el, az megad egy jó alapot. aztán szeruzával/szemöldök porral tudsz rajta korrigálni:)
2012. máj. 20. 17:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, Te hülye vagy.

:D Nagyon szép szemöldököd van, természetes, sűrű, és szép színe is van! Én legfeljebb annyit csinálnék, hogy szemöldökceruzával egy kicsit átsatíroznám. De anélkül sincs vele semmi gond, amiket belinkeltél, szerintem is közönségesek. Semmi természetesség nincs bennük.

2012. máj. 20. 18:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Részben festve van a szemöldökük.
2012. máj. 20. 18:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak pont olyan lányok akiknek alapból dús szemöldökük van, így könnyű szépet alkotni belőle. Bár az első képen az biztosan nem rendes szemöldök az egész rajzolt, festett. Bár azt sem tartom kizártnak hogy még a szemöldök is megvan valahogy photoshoppolva :D
2012. máj. 20. 22:22
 15/18 anonim ***** válasza:

De lehet, hogy tetoválás:

[link]

[link]

Ezek egész természetes hatásúak.

2012. máj. 20. 22:44
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Tetováltatni semmiféleképpen nem szeretném :)

2012. máj. 21. 06:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs gond a szemöldököddel! Menj egy el jó kozmetikushoz, és szedesd formára, majd festesd be ;]
2012. máj. 21. 13:36
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. máj. 21. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!