Ezeknek a lányoknak miért/mitől ilyen dús a hajuk? (LINK)
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch? V=8JC-2UMqcSM http://www.youtube.com/watch? V=GAKgOkkDxys
Ilyen hajat/hajakat olyannak akinek le van lapulva a haja teljesen??és ha igen akkor hogyan??
2014. ápr. 11. 09:31
1/12 anonim válasza:
nekem nem hozza be a linket.
egyebkent valszeg haqjdusitas ha nem termeszetesen ilyen a hajuk
2/12 anonim válasza:
a link rossz. De valószínűleg genetika avagy pótlás.
3/12 anonim válasza:
nekem sem hozza be. egy csomó kis videot mutat, van benne nyaralás, műköröm, tetoválás, de nincs konkrét video kiemelve.
egyébként az enyém akkor tűnik dúsnak, ha a fodrász beszárítja. egyébként az enyém is lelapulós. de a fodrász feltűzi a vizeset a fejtetőre, és tincseket száűrít meg belőle, körkefével, így növeli a "térfogatás" is.
4/12 anonim válasza:
5/12 A kérdező kommentje:
az utólsó válaszoló linkjeit akartam küldeni :) köszönöm neki :)
2014. ápr. 11. 10:28
6/12 anonim válasza:
szerintem tupírral meg beszárítással ilyen.
7/12 anonim válasza:
Nincs dús hajuk csak agyon van tupírozva.
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :) akkor azért olyan a kéknek is?? O.o mert láttam hogy elég egyszer végighúznia a fésűt a haján,mert úgy marad...a másik meg felvette videóra a reggelét,és mikor kész lett a hajszárítással,akkor lett olyan...de mikor vizes volt akkor is elég soook haja volt... :O hogyan??
2014. ápr. 11. 13:04
9/12 anonim válasza:
Én azon is csodálkozom, hogy még van hajuk.
10/12 anonim válasza:
Ugy szulettem, hogy rohadt dus, megallitanak az utcan hogy miert van ennyi hajam, mire mondom hogy ritkitom olloval havonta. Rovidre vagattam hogy ne piszkaljanak de igy is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!