Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mi kell ezeknek a lányoknak?
Figyelt kérdés
Mindig akad egy olyan lány, akibe beleszeretek, akivel randizni szeretnék. Odaadó, kedves, és rendes vagyok velük. Szerintük jól is néznek ki. De mindig, amikor a randevúra való meghívásra kerülne sor, nemet mondanak. Legközelebb egy dúsgazdag, öntelt, pénzes, drága autót pl BMW-t birtokló, trágár fiúval látok őket. Miért ez kell nekik? Miért nem a kedvesség. Mint említettem, a lányok szerint helyes vagyok, izmos is, széles a vállam, de nincsenek se millióim, se százezreim, de még tízezreim sem. Csak százasaim. Ez a bajuk velem annyira? És autóm sincs. Se iPhone-om. se más okostelefonom. 18/F2013. aug. 12. 10:37
1/8 anonim válasza:
Hát az önsajnáltatással kéne felhagyni. Lehet ez a gond. Meg az hogy túlzásokba esel. Mindegyik egy BMW-ből szál ki? :D Na nem már... Amúgy ha küldesz képet elhiszem, hogy tényleg jól nézel ki.
2/8 A kérdező kommentje:
Képet nem küldök. Egy gimibe járok., ahová sok dúsgazdag fiú jár. Miért a pénz a fontos nekik?
2013. aug. 12. 10:40
3/8 anonim válasza:
Mert a pénz a mozgatórúgója mindennek!
4/8 anonim válasza:
Te a r**ikbe esel bele... Rossz helyen keresgélsz. Keress máshol :) Engem nem érdekelnek a bunkó pénzes srácok..feldughatják a pénzüket... Amint mondtam keress máshol 15/L
5/8 anonim válasza:
Add el a vállaid és vegyél egy bömöst.
6/8 anonim válasza:
Én a csajok szerint kőkorszaki vagyok.Pont ez tetszik sokuknak.Azokkal akik elutasítottak pedig nem kell foglalkozni.
Vannak normális csajok.
7/8 anonim válasza:
Mint, ahogy korábban írta valaki. A r**bikbe esel bele. Meg nem muszáj mindig a full extrás csajokkal összejönni. Lehet egy középkategória. sokkal jobban megbecsülne.. de talán majd idővel rájössz.. az ilyeneket meg szard le. Akkor még nagyobb érdeklődést fejeznek majd ki utánad..
8/8 anonim válasza:
Mert fel kéne már fogni. Ha állandóan kedves vagy az nem imponáló. Helyzete adja : Férfiasan és magabiztosan viselkdesz amikor meg szükséges akkor meg jöhet a kedves érzékenység.
verstehe?
Ezért szeretik a bunkókat sokszor. Mert nekik van a bizonyos magabiztosságuk. A sok kedves fiú is tanulhatna ebből egy picit és rögtön hullanának arra is a csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!