Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mik a tapasztalataitok a...

Mik a tapasztalataitok a hajbeültetésről? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Magas a homlokom és azt szeretném kicsit lentebb hozatni, kicsi területről van szó, mivel lány vagyok.

Maximum mennyibe kerülhet egy ilyen beavatkozás?

2014. aug. 12. 20:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ohh szerencsére akkor hamarosan belevágok! köszönöm az eddigi válaszokat!!
2014. okt. 10. 21:51
 12/17 anonim válasza:
Sikos a legügyesebb,én is nála szeretném majd.Nyers a modora,de nem is udvarolásért megy az ember oda.Amit mutattál hidd el,hogy csalóka,bele fog ugrani 800 ezerbe kb,nem kötekedésből mondom.Én csóró vagyok,de mégis úgy gondolom,hogy megéri a beavatkozás.Engem baromira zavar a 2 oldali kopaszodásom.
2014. okt. 11. 10:10
 13/17 anonim válasza:
Csak tisztázzuk több 51% os is van...
2014. okt. 11. 11:11
 14/17 anonim válasza:
Szerintem 5-6 száz egy ilyen kicsi helyre bőven elég. az egész fej lenne kb 1 milla. ez meg annak töredéke.
2014. okt. 11. 11:12
 15/17 anonim válasza:
Az egész fejre min. 2 napos műtéttel 2-3M ft közöt lenne,de nem is lehet korrekt eredményt elérni,ha valakinek már csak hátul van haja.
2014. okt. 11. 11:58
 16/17 A kérdező kommentje:
én a hairhungary-val szemezek, de ha megcsináltatom nyilván több helyen érdeklődni fogok.. nem nagy területről van szó szerencsére, de engem nagyon frusztrál h a hajvonalam olyan mint egy férfié mert két oldalt beljebb van és azokat a részeket akarom pótolni és ha már ott vagyok akkor kicsit lejjebb hozatom a homlokvonalamat h az se legyen olyan magas
2014. okt. 11. 12:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia! Megcsináltattad végül? Mennyibe került? Elégedett vagy a végeredménnyel?

Nekem is alapból hasonlóan hiányos a hajvonalam.

2023. márc. 20. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!