Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mik a tapasztalataitok a...

Mik a tapasztalataitok a hajbeültetésről? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Magas a homlokom és azt szeretném kicsit lentebb hozatni, kicsi területről van szó, mivel lány vagyok.

Maximum mennyibe kerülhet egy ilyen beavatkozás?

2014. aug. 12. 20:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom mennyibe kerül, gondolom attól függ mennyi haj kell oda. De szerintem nem éri meg, én még szép eredményt nem láttam, kiszedik a hajad máshonnan, ott ritkább lesz és hiányos... berakják előre, ott is ritka lesz és az sem olyan lesz mint a hajad többi része, tehát nem lesz szép igazán... Inkább vágass előnyös frizurát, frufrut... lányként könnyű ezt megoldani.
2014. aug. 12. 20:31
 2/17 A kérdező kommentje:
Évek óta frufrum van és már nagyon unom. Sajnos két oldalt olyan "férfias" kis hajhiányom van és emiatt szeretném megcsináltatni.
2014. aug. 12. 20:37
 3/17 A kérdező kommentje:
már csak arra lennék kíváncsi h mi az a maximális ár amire számíthatok
2014. aug. 12. 20:40
 4/17 anonim válasza:

1000-1200/ hajhagyma

Számold ki. Hány darab hajhagymát szeretnél átültetni

2014. aug. 16. 09:18
 5/17 anonim ***** válasza:
ohh.én ezt még nem hallottam amit első irt. h a hajbeültetés azt jelenti h az én saját hajszálaimat rakják a potolni kivánt helyre. hát nekem is magas a homlokom ezért akartam olyat mint akinek olyan sziv formájú az arca az nagyon tetszik.de ilyen áron,nekem ne huzzák ki a hajam,h még ritkább legyen. ez aztán az üzlet.
2014. aug. 19. 16:01
 6/17 anonim válasza:

600.000-1-2 M ft ig is…

és igenis szép eredményt lehet elérni vele.

2014. szept. 30. 23:33
 7/17 A kérdező kommentje:
és amit kiszednek oda már nem nő haj? mert ezt kicsit nehéz elhinnem, láttam előtte és utána képeket ahol a páciens meglévő haját átültették a kopasz részere na már most ha ott nem nő vissza a haj akkor az ott maradna kopasz tehát semmit nem érne az egész, és az előtte utána képeken mindenhol dús hajak vannak
2014. okt. 5. 21:44
 8/17 anonim válasza:

[link]

ilyesmi lenne. Amúgy ha hátulról elvesznek párat az nem lesz feltünő mert hátul nagyon sok van. Tehát kb olyan mintha lenne mindenhol. Meg nem lesz egyből olyan sűrű mint oldalt hanem vágnos kell hogy megerősödjön a hagyma és akkor több lesz.

2014. okt. 5. 22:49
 9/17 A kérdező kommentje:

amúgy kb. ennyi hajat kell beültetni csak kicsit másabb a homlok formám,végülis ez nem túl sok remélem hogy nem lesz horribilis összeg mert kb 500.000-600.000 szánnék rá

[link]

2014. okt. 9. 08:28
 10/17 anonim válasza:
Az simán még lehet sok is.
2014. okt. 9. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!