Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Dr Csauha Lajos plasztikai...

Dr Csauha Lajos plasztikai sebészről milyen tapasztalataitok infótok vannak?

Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 17:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Abszolút pozitív. Bő egy éve végzett rajtam mellnagyobbítást és nagyon elégedett vagyok. Amikor orvost kerestem, nagyon meggyőző volt az, hogy nem vállal el mindent, ha túl nehéznek vagy kockázatosnak tart egy műtétet, akkor inkább nem vállalja.

A konzultációk és a műtét utáni kontrollok ingyenesek, maximálisan odafigyel a páciensekre.

Nekem a műtét után két nappal megjelent egy pukli a hónaljamnál, vizenyőnek tűnt. Felhívtam este, hogy átküldhetek-e a fotót róla, mert csak az egyik oldalon jelentkezett, ezért kétlem, hogy a műtét utáni normális duzzanat lenne. Mondta, hogy ne küldjek fotót, induljak el a rendelő felé, ő is elindul, ott találkozunk, szeretné megnézni.

Mint kiderült, bevérzés volt, ott és akkor korrekten elmondta, hogy három kimenetel van,1. felszívódik,2. le kell csapolni, 3. begyullad és akkor ki kell venni az implantot.

A második jött be. Az átlagnál gyakrabban (két naponta) jártam kontrollra, két hét után mondta, hogy nem szívódik fel, felnyitja. Ambulánsan megoldotta, kicsit kellemetlen volt, de nem fájdalmas, majd saját lábon távoztam. Gyönyörűen rendbejött.

Pont olyan lett, amilyet kértem: természetes tapintású és a formája is olyan, amilyet kézzel-lábbal elmagyaráztam a műtét előtt.

Az is szimpatikus volt, hogy méretben lefelé alkudozott. Amikor próbáltam felfelé menni, mondta, hogy technikailag megoldja, befér, de a természetes hatást nem tudja garantálni, ennek fényében döntsek. Végül nem erőltettem, maradt a kisebb és igaza lett, tényleg teljesen természetes.

A hegek is gyönyörűek (ez kb fele-fele arányban a sebész ügyessége és a genetika/sebgyógyulási hajlam).

Ha bármilyen kérdésem volt, mindig szolgálatkészen reagált. Ha kicsit is kérdéses volt, inkább behívott megnézni - mondván inkább lásson tízszer feleslegesen, mint egyszer nem, amikor kellene.

Tehát bátran ajánlom, ha mellnagyobbításról van szó. Hogy más testtájakban mennyire jó, azt nem tudom.

De ha lelkiismeretes, odafigyelő sebészt keresel, akkor ő a te embered.

2013. febr. 8. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!