Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Egyik oldalt feldagadt,...

Egyik oldalt feldagadt, pufibb arcot meglehet műttetni úgy, hogy passzoljon a "normális" nem feldagadt bal oldali arcfelemhez?

Figyelt kérdés
Jobb oldalt fel van dagadva az arcom. Kiműtötték régebben a bölcsességfogam, lehet hogy amiatt. Az már apróság, hogy a szám is nagyon aszimmetrikus ahogy mosolygok, a szemöldököm egyike feljebb áll mint a másik, az orrom az csak szimplán ronda és görbül egy irányba. Ezeket még hagyjuk, de most is fotózkodnom kellett, és elszörnyülködtem, amikor megláttam a képemet..Ezt megtudnák csinálni plasztikai művelettel? Mondjuk leszívják a jobb oldali arcfelem, hogy egyforma legyen, vagy legalább annak tűnjön? Könyörgöm valaki adjon tanácsot.. :(
2014. aug. 7. 00:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Először mindnképpen azt kell tisztázni, mitől dagadt fel az arcod. Lehet, hogy nem is kell műtét. Én elmennék a háziorvosomhoz vagy szájsebészhez, hogy nézze meg.
2014. aug. 8. 12:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Régen kiműtötték azon az oldalon a bölcsességfogam de már előtte is ilyen volt egy kicsit, aztán annak ahogy kellett le is apadt, de ez ilyen. Undorito.. ugyan. Háziorvos nem csinál semmit, még nagyobb problémáér mentem is lesz*rta...
2014. aug. 8. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor maszek alapon kell elmenni egy jó dokihoz. Ennek a végére kell járni, lehet, hogy műtét nélkül is megoldható. Amúgy egy plasztikai sebész is elküldene először tüzetes vizsgálatokra, nem állnak neki csak úgy műteni.
2014. aug. 8. 20:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor lehet hogy elnézek plasztikai sebészhez, megbeszélem vele mit gondol, hogy elküldene-e valahova, megoldható-e másképp szerinte. Lehet, nem tudna vele mit kezdeni. Itt csak olyat olvastam, hogy feltöltik az arcot. Hát nekem pont azt nem kéne.:) Köszi a válaszod:)
2014. aug. 9. 01:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok sikert!
2014. aug. 9. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!