Ez normális vagy inkább válasszam a műtétet?
Figyelt kérdés
a kis szemérem ajkam kb 5.5cm és szerintem ez elég nagy vagyis eltér az átlagtól :/ szerintetek válasszam a műtétet?
(normális válaszokat ha lehet)
2013. júl. 23. 11:17
1/7 anonim válasza:
ez butaság:o átlag, átlag... ne törődj azzal. minden lánynak más:) valakinek rövidebb, valakinek hosszabb. inkább fogadd el magad:)
2/7 anonim válasza:
Az a normális, ha nem méricskéled a kis szeméremajkaid.
Amúgy van hivatalos "átlag" ebben a témában?
3/7 A kérdező kommentje:
nem szoktam csak h nagyjából tudjátok h mekkora és mi a véleményetek.
2013. júl. 23. 12:30
4/7 anonim válasza:
5,5 centi???
Hogy? Ezek szerint vagy 4 centire kilóg és a combodat "veri"?
5/7 anonim válasza:
Na most én azt mondom neked, hogy jaj ugyan, nem egyforma, meg semmi baj sincs vele, de ha nekem olyan lenne, én megműttetném.
6/7 anonim válasza:
Teljesen normális jelenség, és nem kell neki műtét, mert így is remek.
7/7 anonim válasza:
Műtét?? :O Hát ha te szétszabdalnád egy kis apróság miatt magad, akkor nem vagy komplett. Ezt nem bántásból mondom, de ugyan így van az is, aki pl. azt mondja, hogy jaj, egy kicsit görbébb az orrom, ezért megműttetem.
Hát egészségére. Csak gratulálni tudok annak. Ne aggódj emiatt, nem zavar senkit. Aki szeret, az szeret, nem fog emiatt elhagyni, vagy megutálni.
Ha pedig ez történne, akkor nem is szeretett igazából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!