Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Orrplasztikások, válaszolnátok?

Orrplasztikások, válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Tudom,ez így hülyén hangzik,de van köztetek olyan,aki teljesen átszabatta a nóziját?Tehát nem csak egy pici korrigálás volt,hanem "nagy átalakítás".Lehet pl.egy Tyra Banks nóziból Scarlett Johansson-félét csinálni?Nem azért,mert ilyet szeretnék,csak most ez jutott eszembe.Lehet ilyen radikális változást elérni?Nézegettem dokik és klinikák képeit,de ott inkább apróbb változtatásokat láttam.Akkor most?
2010. jan. 2. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem több kisebb műtéttel lehet csak nagy változást elérni.
2010. jan. 3. 00:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Amerikában több tízezer dollárért szabták át Scarlett Johannsson orrát.Sokszor még azok a műtétek sem 100 százalékosak.
2010. jan. 4. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:

szia,az én átváltozásom drasztikusnak nevezhető, nagyon csontos volt az orrom ,rengeteget szenvedtem miatta :(

a kritikus részt lefaragták,most szép ive van,és nem lehet felismerni,hogy volt műtétem.Ha nagyon nagy az orrod,akkor örülj,bármilyen is lesz (persze pár számmal kisebb)

az tény,hogy rákérdeznek,hogy milyen orrot szeretnél,de ez az arcodtól,arcberendezésedtől is függ.u.i : akkor a legesleggyönyörűbb amikor méég nem csontosodott ki teljesen,én nagyon boldog voltam.

2010. jan. 12. 01:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2010. jan. 13. 18:43
 5/6 A kérdező kommentje:
és örülök,hogy szép lett a nózid :-)
2010. jan. 13. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszi,ari vagy! puszi
2010. jan. 14. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!