Mért domborodik még mindég előre a hasam?
11/33 A kérdező kommentje:
hát így néz ki,gusztustalanul.
Mit varsz? Az izmok szétcsúsztak és legyengültek.
Nincs olyan csodaműtét ami ebből lapos hasat varázsol. Ők összeférceltek,de lapos,feszes csak edzéssel lesz.
2014. máj. 8. 16:34
Nyugi, 6 hét még be sem gyógyultak a sebek, húzódik, fáj, be is van még dagadva, szépen várj még vele két hetet és próbálj meg hasra edzeni . Tele van a net gyakorlatokkal.
Szerintem felesleges bőr, már nincs a hasadon, úgy értem amit tudtak kimetszettek, ami van az bizony zsír. Lapos feszes hasad meg csak úgy lesz, ha edzel rá és diétázol!
2014. máj. 8. 17:10
14/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a biztatást.Kedves utolsó,nem értettél,nagyon aranyos vagy, de nincs a hasamon egy deka zsír sem,ezt maga az orvos mondta,h nem kellett zsírleszívást végezi mert nem volt szükséges. Egyébként ilyen hassal azért mennek műtétre h lapos legyen,mert az orvos ezt ígéri.
ugyan én nem tudok érdemleges választ adni,de érdekelne hogy milyen volt a műtét utáni állapot?szóval mennyire fáj?gondolkozom én is a hasplasztikán izmok szétválva kötényhas stb.most próbálok infót gyűjteni..
2014. máj. 9. 09:44
Hát nagy ez a has a képen...de nem kell műteni, sport kell és egészséges étkezés, lehet ezen formálni.
2014. máj. 9. 13:57
17/33 A kérdező kommentje:
kedves utolsó,ez a has már műtve van :) De azért köszi!
felesleges volt megműttetni, lett egyáltalán valami változás a műtét után? Ha diétázol és csinálsz mindennap felüléseket (bemelegítés után) akkor szép lesz a hasad, ez tuti.
2014. máj. 9. 14:50
19/33 A kérdező kommentje:
Természetesen sportolok,heti 3x sulyzós edzés,ebben hasazás meg minden féle. A hasam a terhesség miatt ment tönkre, szétszakadt a linea alba,ezt edzéssel nem lehet helyre hozni.Egyébként nem változott sokat,csak annyi h bőrfelesleg nincs már.Hétfőn megyek egy sebészhez szakvéleményt kérni,és ha azt mondja h nem jól műtőttek meg,akkor nem hagyom ennyiben,kártérítést kérek,mert nem ingyen műtőttek.
Hiába csinálsz súlyzós edzést, hiába futsz, hasazol, ha kalória plusszod van! Márpedig van, mert a hasadon látszik, hogy van rajta felesleg és a derekadon is!
Szerintem szép munkát végzett a doki, le kell diétázni és kardió, súlyzós edzés, hidd el a sebész sem fogja azt mondani, hogy kockás lapos hasat kellett volna kapnod.
Egyébként mikor szültél?
Es csupa jó szándék amit írok hidd el!
2014. máj. 9. 18:26
Kapcsolódó kérdések: