Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nagyon zavarnak a füleim! Mi...

Nagyon zavarnak a füleim! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

szeretném megműtetni!Átlagban ha néznek sokaknál látom hogy a fülemet nézik mennyire kiálló

[link]

2014. márc. 4. 18:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Talán rosszabb lett a füled a műtét után, mint előtte? Miért bántad meg a műtétet?
2014. márc. 23. 17:42
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

Nem lett rosszabb. Egyszerűen azért bántam meg, mert az voltam én, az volt az én fülem, nem véletlenül lett olyan amilyen. Nem volt semmi baja akkor sem, csak elálló volt. Az volt a baj, hogy 12 évesen még nem voltam ennyire tudatos és sajnos a szüleim ezt a megoldást választották, arra, hogy ne csúfoljanak a suliban a fülem miatt. Szörnyű ezt leírni, - mert nagyon szeretem a szüleimet -, de inkább azt a megoldást kellett volna erőltetniük, hogy megértsem, ez vagyok én és fogadjam el olyannak magam, amilyen vagyok. Ma, felnőtt fejjel szívesebben hordanám az eredeti elálló füleimet :)

Amúgy az első műtéttel nem tudom már mi volt a gond. Azt hiszem nem akartak több porcot kivenni, nehogy beesett legyen a fülem. Kötés leszedése után lehetett csak tudni, hogy kell-e még porcot kiszedni.

Amúgy nem vagyok híve ezeknek a műtsük magunkat, hogy tökéletesek legyünk dolgoknak. Én már attól is kivagyok, ha valaki a legújabb iphoneját mutogatja, mert hogy az milyen menő és mennyi mindent tud. Közbe meg nem tud fejben összeszorozni két egyjegyű számot.

2014. márc. 23. 18:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez utóbbi nagyon jó:)))

Mindenesetre érdekes, amit írtál. A legtöbb embernek pont azt mondják, hogy fogadd el magad, te így vagy jó, stb., de ez ritkán hoz megoldást. Nálad valószínűleg ez jött volna be. Nekem éppen az ellenkezője: a műtét hozott végleges megoldást. De már felnőttkorban. Azt én is ellenzem, hogy a gyerek akarata, kérése, beleegyezése nélkül végezzenek el egy ilyen műtétet.

2014. márc. 24. 11:33
 14/16 Kései Sirató ***** válasza:
Érdekes így útólag azon agyalni, hogy mi lett volna jó, mert azt nem tudhatjuk. Lehet, hogy a másik verzió esetén, ha nem műttetik meg a válaszolót, akkor azt tartotta volna rossz megoldásnak és felnőttként ő maga ment volna műtétre.
2014. márc. 24. 11:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, de ez esetben csak önmagát okolhatná, ha megbánta volna, így viszont más a helyzet.
2014. márc. 24. 13:48
 16/16 timiii98 válasza:

Lattam mar sokkal elallobb fuleket is. Ez ahhoz kepest semmi, meg aztan testbol es arcbol nem panaszkodhatsz.

Amugy szerintem hordj olyan sapkakat amik rajpnnek a fulekre. Ha erted mire mondom es mar problema megoldva!

2014. dec. 17. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!