Mennyire fáj egy fülplasztika? Biztos, hogy utána nem fognak visszaállni a füleim?
Légyszíves olyanok válaszoljanak, akik már átestek ilyen műtéten. Elállóak a füleim, nyáron lesz fülműtétem, és már 2x álmodtam vele :S Nagyon félek, hogy fájni fog, vagy pedig műtét után visszaállnak.
Hasznos válaszokat kérek!
Köszi
Szia:)a barátom pár éve túl esett rajta,mert neki is kiálltak a fülei!
Nem altatták el,érzéstelenitőt kapott,kérdezte közben,mikor csinálják már?És már varrták vissza neki,azt mondja egyxáltalán nem érzett semmit,csak a ropogást hallotta,a porcot!Nagyon helyes kis füle van...imádom neki:D
Sok sikert,és ne félj!!!:)
Ja,azt elfelejtettem leirni,hogy majd ha hazaengednek kapsz egy kötést a füleidre!De a barátom akkor is büszkén ment az utcán,és élvezte,hogy nézik!Ne foglalkozz semmivel...csak a végeredménnyel!!
És nyugodj meg!!!Biztosan szép lesz!:)
Igen túl vagyok már, több, mit 2 éve :)
és nem álltak vissza :) Nem bántam meg :)
Nekem a napokba lesz. Elegge felek
Engem altatnak. Mit mondotok fajt utana mit ereztetek?mennyi ideig kellett a kotest viselni. Elegge felek. Kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!