Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mi a baj a kövér hassal?

Mi a baj a kövér hassal?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, és bejön, miért uszítanak annyit ellene?

2014. márc. 4. 17:15
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Én kövér nő vagyok. Egyre kövérebb. Nagyon zavar, hogy ilyen vagyok, de mégsem tudok lefogyni, mert bánatomban eszem. A családom, barátaim és ismerőseim szeretnek, de tulajdonképpen ennyi, a külvilággal nincs rendes kapcsolatom.

Azért, mert tudom, hogy a legtöbb ember ezt - mint itt is írták -"perverziónak" tartja, ha valakinek tetszik egy kövér nő és tulajdonképpen én is annak tartom. Nem esztétikus és nem egészséges kövérnek lenni, mégis az vagyok régóta, mert ennek sokkal mélyebb pszichikai okai vannak és egyelőre nem tudtam őket legyőzni. Soha egy rossz szót nem szóltam a vékony lányokra, sőt, az egészségesen vékony, sportos női testnél szerintem nincs szebb, én is szeretnék olyan lenni.

De kívülről mindenki csak az igénytelen, nagydarab kötözött sonkát látja, és illetnek mindenféle jelzővel amik itt is fel lettek sorolva.

Ha rámnéz egy férfi, tuti azt gondolom, hogy gúnyolódik, szóval nem könnyű, hosszú évek óta nem is volt barátom.

Szóval ez a baj a kövér hassal, hogy ha sokáig van és valaki nincs kibékülve vele, akkor rengeteg egyéb gondot okozhat. Ennek ellenére egyelőre életvidám, mosolygós, kedves ember vagyok, csak nehezemre esik idegenekkel kommunikálni, mert tudom, hogy mit látnak és mi alapján ítélnek.

Senkinek nem kívánom, hogy elhízzon. :)

2014. márc. 10. 22:35
 32/36 A kérdező kommentje:
De ezt nem a has okozza, hanem a tarsadalom kirekeszto magatartasa.
2014. márc. 11. 07:29
 33/36 anonim ***** válasza:
45%

Én teljesen egyet értek veled kérdező! Szerintem a válaszolók többsége félreértette a dolgot. Nem az a baj, hogy nem tetszenek nektek az olyan emberek, akik ducik, hanem az, hogy néha embertelenül bántok velük! (Tisztelet a kivételnek) Attól még, hogy egy emberen van súlyfelesleg, az nem azt jelenti, hogy igénytelen. Lehet, hogy nagyon sok dolgot tesz érte, hogy lemenjen a hasa. Valakiknek nagyon nehéz lefogynia.. pl apukám néha 24 órázik, egész nap dolgozik, de heti 2x eljár edzeni, és egészségesen eszik, de nagyon nehezen tud leadni... Én is a szálkás férfiakhoz vonzódom, de olyan imádnivalóak a duci emberek!! Olyan aranyos, amikor egy szomorú húsgombocot látok valahol. Ha látok egy molett lányt sírni, mindig nagyon megsajnálom, mert ilyenkor arra gondolok, hogy biztos piszkálják a súllya miatt. Amúgy ha valaki "csak" sportol, attól nem fog lefogyni.. Hogy lefogyjon normálisan kell étkeznie, sportolnia és pihennie! Ha az egyik nincs meg a hrom közül akkor borul az egész. Ha valaki le akar adni egy kis súlyfelesleget, akkor kiegyensúlyozottan kell élnie. Aki egész nap dolgozik, és miután hazaér örül, hogy pihenhet, annak szinte lehetetlen természetes úton lefogynia. Egyébként fogadni mernék, hogy a válaszolók között is vannak nem túl fess emberek. Akkor ítélkezzetek, ha sportos külsőtök van. Attól még, hogy valaki sovány, az nem azt jelnti, hogy igényes, egyltalán nem. Lehet, hogy valaki nem fizikai hanem szellemi dolgokban aktív. Ez az én véleményem.

15/L:)

2014. márc. 11. 11:10
 34/36 A kérdező kommentje:
20: aranyos vagy. bar szerintem akkor se itelkezzen senki, ha sportos. :D az nem tesz senkinel tobbe, jobba, ertekesebbe.
2014. márc. 11. 13:10
 35/36 A kérdező kommentje:
nem 20, hanem 33 :DD felreneztem.
2014. márc. 11. 13:13
 36/36 anonim válasza:
100%
Az hogy gusztustalan ,ha valakinek kövér hasa van! Ideje volna fogyókúrázni nem gondolod?
2014. márc. 22. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!