Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mi a baj a kövér hassal?

Mi a baj a kövér hassal?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, és bejön, miért uszítanak annyit ellene?

2014. márc. 4. 17:15
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
78%
Semmi baj, azon kívül hogy látszik a gazdáján hogy lusta, nem törődik a saját testével sem. Nem igényes.
2014. márc. 4. 17:17
 2/36 anonim válasza:
70%
Talán mert mások nem értékelik a hasad "szépségét" .Ami valjuk be még igy hangzásra se jön be, nem hogy látsára.És , hogy ilyen véleménnyel vagy rola?! Keress olyant aki értékeli a pocakod ;)
2014. márc. 4. 17:28
 3/36 A kérdező kommentje:
1: ez nem igaz. eddig minden barátnőm nagyon igényes volt. rendszeres mosdás, szép ruhák, rendezett haj, gyakori manikűr, rakás kencefice, jó ég tudja, minden... az igényesség nem súlyfüggő.
2014. márc. 4. 17:33
 4/36 anonim ***** válasza:
80%
Mert nem szép és tényleg azt tükrözi, hogy a tulajdonos abszolút nem foglalkozik magával..az meg a másik, hogy egészségtelen.
2014. márc. 4. 17:34
 5/36 A kérdező kommentje:
2: nekem nincs pocakom. :) a lányokéról szólt ez, de valóban nem konkretizáltam.
2014. márc. 4. 17:36
 6/36 A kérdező kommentje:
4: de ezt nem lehet külsőre ismeretlenül eldönteni, hogy ki.mennyit foglalkozik magával... nem látsz be a fürdőszobájába. ez hülyeség.
2014. márc. 4. 17:38
 7/36 anonim ***** válasza:
97%
A véleményünket kérdezted, számomra akkor is ezt tükrözi. Plusz az igényesség szerintem nem csak a sminket jelenti, hanem, hogy a saját testére is figyeljen az embert. Aki kövér, az számomra akaratgyengeséget is tükröz, meg, hogy nincs kitartása.
2014. márc. 4. 17:45
 8/36 A kérdező kommentje:
az ember csak akkor kitarto, ha vekony? ezer mas aspektus van... tanulas, munka, emberi kapcsolatok. kulsore ezeket mind nem lehet meghatarozni, aki azt hiszi, megis, hat...
2014. márc. 4. 17:57
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod nem látok be a fürdőszobájába. Igen ez így van.

Az én véleményem: nem kell làtnom mi van a fürdőszobájába, hisz attól nem lesz igényes valaki, hogy make uppal, kencékkel, frizurákkal és mani-pedivel akarja eltakarni azt ami belül már elkezdett "rohadni". Ismered a szép piros alma esetét ami belül rohadt, nem?

Na ez pont ugyan olyan.

Ha egy nő igényes, akkor nem eszik meg minden sz*rt. És ha egészséges ételeket eszik akkor nem fog elhízni. Ez ennyire egyszerű. Tisztelet a kivételnek akim betegség miatt híztak el, de ez nagyon ritka. Csak sokan szeretik ráfogni.

És ha egészséges ételeket eszik akkor az igazi szépségében tündököl, nem kell neki semmi vakolat, hisz nem kell semmit takargatnia.

2014. márc. 4. 18:10
 10/36 A kérdező kommentje:

9: A smink egészen opcionális. Nem attól lesz valaki igényes, a kövérséget meg elrejteni nem lehet vele, nem tudom, ezt h érted. :D Az igényesség jelent ápoltságot. Tisztaságot, jóillatúságot, ilyesmit, de súlyt nem.

Az ember súlya nagy mértékben nincs a befolyása alatt. Ezért ilyen gáz diszkriminálni miatta. Pénzkérdés az egész. Volt pár ilyen barátnőm, úgyhogy eléggé belelátok a dologba.. ma 1.2 millióan mélyszegénységben élnek itt, kb 4 millióan a létminimum környékén.

Mi "egészséges"? A hús, zöldség, gyümölcs. Mi a legdrágább? Pont ezek. Átlag áron nézve mondjuk 1500 ft/kg a csirkemell. 200 ft egy kígyóuborka, 500 egy kg paradicsom. Ebből ha csak a legegyszerűbb sült csirkét a legegyszerűbb salátával akarom összedobni, egy főre veszem, és egy egész napra, akkor is 2000 forint fölött járok/nap. Ehhez képest 10 zsömle 150 forint, egy rúd párizsi 400 forint. Amit ugye el sem használ. Maximum 500 forintra jön ki egy nap. Akkor miről van szó?

Egy csomag abonett 250 forint, ahogy egy kiló kenyér is. Az előbbi egy személynek elég, a másik egy 4 fős családnak egész napra elég. Ha nem veti fel az embert a pénz, naná, hogy a legolcsóbb kenyeret fogja megvenni.

Én is jártam úgy hó végén, néha, hogy nem nagyon maradt pénzem. Vettem egy csomag tésztát 200 forintért, meg egy doboz tejfölt ugyanennyiért, és ezt ettem egész nap. De van, akinek az egész élete ilyen, mert örül, ha a rezsit ki tudja fizetni.

Szóval marhára igazságtalan az étkezéssel jönni, mikor nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak a húst, zöldséget, hogy egyáltalán vegyenek.

Talán a rendszert, gazdaságot kéne hibáztatni, ahol a legolcsóbbak a leghizlalóbb kaják. Ha már valakit akartok. Mert akinek nincs pénze, az nem tud választani. És a többség nem tud választani. Tehát a többség nem hamburgerzabáló akármicsoda (nem mintha velük baj lenne, egyébként, szabadság van), hanem kőkeményen dolgozó, 100e forint alatt kereső, aki meló után örül, ha tud pihenni egy kicsit, örül, ha a fizetéséből a rezsit valahogy kiköhögi, és ilyen körülmények közt nem pont a mozgás vagy a csirkemell fogja érdekelni, vagy ha érdekli is, sokat nem tud tenni ezért. "Jaj de le akarok fogyni, jaj de vékony akarok lenni!" - felkiáltásra még senki után nem dobták a húst, zöldséget...

2014. márc. 4. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!