Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mi a baj a kövér hassal?

Mi a baj a kövér hassal?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, és bejön, miért uszítanak annyit ellene?

2014. márc. 4. 17:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez kifogás. Bőven lehet nem hizlaló ételeket is venni ennyiért. Vagy kicsit odafigyelni arra hogy miből mennyit.

A sport viszont ingyen van.Bárki elmehet futni hetente párszor.

Amúgy meg ízlés dolga.

Én nem szeretem ha elmerül benne a kezem,sem azt hogy könnyebben izzad.

Van aki meg a modellekre ugat mert vékonyak,van aki a sportolókra mert izmosak.

2014. márc. 4. 18:44
 12/36 anonim ***** válasza:
Jó, hogy pont az abonettel példálozol, én 200 ftért szoktam venni és napi 1-2-t eszek belőle, tovább elég, mint a kenyér..
2014. márc. 4. 19:04
 13/36 anonim ***** válasza:
Ha csak hasa van, szerintem még nem kövér. Attól a legnehezebb megszabadulni.
2014. márc. 4. 19:07
 14/36 anonim ***** válasza:
69%
A kövérség valahogy nekem is az igénytelenséget tükrözni(persze ha nem betegség miatt hízott el az illető). Lehet keresni kifogásokat, hogy drága az étel, de amint előttem is írta az egyik válaszoló: sportolni lehet ingyen is.
2014. márc. 4. 19:37
 15/36 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy miért kell ilyen komoly értékítéleteket rakni emögé. Ez csak egy módja annak, ahogy az ember beosztja a szabadidejét, és a pénzét... teljesen személyes ügy, és nem jelzi az illető értékét. Nem kell mindenkinek ugyanaz fontos legyen... nem bűnözők, vagy gyilkosok... csak kövérek. Akiknek ugyanúgy vannak érzéseik (az itt hozzászólókénál az általam ismert kövéreknek sokszorosan több érzésük és értelmi kapacitásuk van), vannak jó és rossz tulajdonságaik, emberek. Miért a szabadidő beosztásának egy apró szelete a legfontosabb kérdés egy másik emberben? Miért nem az, hogy milyen barát? Hogy mennyire toleráns? Miért rosszabb a kövér jelző, mint az intoleráns, a bunkó, a tahó, az együgyű, buta, stb? Miért fontosabb a súlya a másik embernek, mint az, hogy milyen ember? Kedves, szerető, támogató, ezerféle jó tulajdonsága lehet. És az is hülyeség, hogy akaratgyenge. Attól még, hogy valaki kövér, miért ne tanulhatna ötször keményebben, mint bárki más? Vagy melózhatna többet? Azért mert valaki kövér, az már nem lehet kitartó az élet ezer más szegletén? Beszűkült, hülye látásmód az egész, és senki nem mondott semmi értelmes érvet. De kösz, most már asszem jobban értem a problémájukat... mennyi buta, együgyű ember, te jó ég. És a borzalmas, hogy ezek után mindenki büszke lesz a szuper alakjára, és azt hiszi, hogy akkor ő értékes és jó ember. :DDD
2014. márc. 4. 21:25
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Valamit félreérthettél.

Nekem az a bajom a kövér hassal,mert nem esztétikus számomra és kész..

Számomra igénytelenséget sugall és nem vonzó.

Ez volt a kérdés,ezt válaszolom rá,arra hogy dicsérgeted a kövéreket,ízlés dolga.

Ami irritál a kövérekben,hogy elég sok van köztük aki habzó szájjal gyűlölködik a nála jobb alakúakra,de nem hajlandó tenni semmit magáért..

Meg az a mánia hogy "a férfiak a telt nőket szeretik"

Majd ÉN eldöntöm kit szeretek..

2014. márc. 4. 21:54
 17/36 anonim ***** válasza:
Senki nem írta, hogy a kövéreknek ne lennének érzései vagy bűnözők lennének... teljesen félrebeszélsz kedves Kérdező. Aha, szóval buta és együgyű vagyok azért, mert válaszoltam a kérdésedre? Azért, mert más a véleményem, mint neked? Ez igen. Mindenkinek más az ízlése. Valakinek nem jönnek be a barnahajúak, másoknak a magas lányok, vagy éppen a "nagyhasúak".
2014. márc. 4. 21:54
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kissé félreérted a dolgokat..nekem is van több kövér barátnőm, tök jóban vagyunk és engem, női szemmel nem zavar, hogy hogy néz ki, semmi közöm hozzá. Az már más kérdés, hogy szerintem nem esztétikus és tudom, hogy igazából szeretnének lefogyni..

Plusz hozzátenném, hogy én is voltam kövér, szóval kicsit jobban belelátok ebbe, mint az, aki mindig vékony volt.. de zavart és így lefogytam.

2014. márc. 4. 21:59
 19/36 A kérdező kommentje:

A buta és együgyű az, aki külső alapján belső tulajdonságokat állapít meg, még ha "sugallásnak" is nevezi. Ez pedig nem ízlés kérdése. Sok nő nekem se jön be, mégsem gondolok róluk külső alapján semmi negatívat. Erről beszélek. Ez pedig mindenkinél előfordult... Az ízléséért senki nem buta, de aki súly alapján igénytelennek tart valakit, az kő keményen ostoba.

18: az ilyenek miatt, maximum. Egy normális társadalomban lényegesen kevesebben akarnának lefogyni, a legtöbb ember nem azért fogyna, mert őt zavarja, hanem mert a reakció, a társadalom kitaszítása zavarja. Szerencsére sokan képesek ezen felülemelkedni... de még mindig nem elegen. Lelki szempontból szerencsére.

2014. márc. 4. 23:18
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
18-as vagyok: engem nem bántottak a súlyom miatt, barátom is volt, aki mindig mondogatta, hogy neki így tetszem, de én utáltam, hogy nehezen találok magamra ruhát, ha mégis, akkor sem úgy áll rajtam, mint a vékonyabbakon, meg azt, hogy mindenhol "röcög". Engem zavart és nem azért, mert mások lenéztek, bántottak vagy ilyesmi.
2014. márc. 4. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!