Tényleg igaz, hogy sokan nem szeretik a műmellű nőket? Nem szeretném, ha elkönyvelnének egy plázacicának.
Sok kérdést elolvastam az oldalon ezzel kapcsolatban, és a kommentelők között bőven akadt olyan, akiknek nagyon nem tetszik a plasztikázott mell. Nekem szükségem lenne egy korrekciós műtétre, de nem szeretném, hogy megbéklyózzanak a melleim miatt.
A napokban lettem 21 éves, és a melleim közötti méretbeli különbség óriási. (Minimum kétszer belefér a kisebb a nagyobba) Nem csak lelkileg nyugtalanít, de a mindennapi életben is zavar. A melltartóválasztás lehetetlen, mivel a kisebb mellemnél nagyon eláll, míg a másik szinte kibuggyan. Ruhában is nagyon látszódik, sőt, bizonyos estekben hangsúlyosabb. Kerülöm a V kivágású felsőket, a mély dekoltázst és a mellnél fodros, esetleg mintás ruhákat. A bikiniről ne is beszéljünk.
Nem hiúságból szeretném megműttetni magam... Én csak szeretnék csinosan öltözködni, végre normális fehérneműt és sportmelltartót hordani.
Jómagam természetes lánynak tartom, így nem szeretnék hatalmas melleket. Részemről az sem fontos, hogy nagyobb legyen... sőt, ha kisebb, az sem zavarna, csak végre egyforma legyen a kettő.
Sajnos nagy hibám, hogy adok az emberek szavára... így tartok tőre, hogy (bár nem kötném mások orrára a műtétemet), egy felszínes libának tartanának.
Végre, egy értelmes választ olvashattunk Dr. Roger's személyében! :)
A zöld pacsi őt illeti! :)
Kedves kérdező, azt javaslom, vedd fel vele priviben a kapcsolatot, és ha lehet, kérd ki személyes tanácsát, esetleg időpontot, előjegyzést a műtétre! :)
Ne habozz tovább, ha jól akarod érezni magad a bőrödben! :)
Sok sikert a műtéthez! :)
17/L
Azokat a nőket bélyegzik meg egyesek, akinek feltűnő, természetellenes formájú szilikonmelle van.
Válassz olyan orvost, aki természetes formájú melleket csinál (például Dr. Csuha Lajos), és ne csináltass túl nagyot. Egy B mérettel ésszerű kompromisszum (alkalmilag felpolcolhatod pushuppal, de a hétköznapokban nem zavaró. :) )
"Megbéklyózni" biztosan nem fognak, mert ez a szó azt jelenti, hogy "megkötözni", és az azért kicsit durva lenne. Megbélyegezni sem fognak, mert nem látszik majd, hogy szilikon.
Sok PASI azért szólja le a mellműtétet, mert egyből arra gondolnak,hogy normál méretű mellet műttetnek a nők lufikká. Sajna nem tudják,hogy mennyi baj lehet egy mellel. Azt hiszik van normál méretű és nagy. Én is meg fogom műttetni a 75/A-s melleimet !!
L/20
*ha már csináltatod akkor később ne kelljen még alkalmilag push up-oznod.
Bocsi, elírtam.
Nekem nagyon kis mellem volt, és megmüttettem. Nem lett nagy, aki nem ismert elötte, nem veszi észre, hogy nem az enyém (ha nem fogja meg). Mielött megcsináltattam, nem nagyon érdekelt, hogy ki minek tart miatta, az érdekelt, hogy én jobban érezzem magam. Különben is senkinek semmi köze hozzá.
Szerintem Téged se érdekeljen ki mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!