Hogy vegyem rá?
Figyelt kérdés
Az államon van egy nagyobb anyajegy. Születésem óta ott van és gondolom, hogy ha a szüleim nem kezdtek vele semmit, akkor nemkáros. Viszont engem nagyon zavar. Nemtudom, hogy mondjam el anyunak, hogy leszeretném szedetni, vagy valamit kezdeni vele...biztos, hogy azt mondaná, hogy nemkell, mert így is szép vagyok(ahogy mindig szokták modnani a szülők.xd)2014. febr. 9. 01:12
1/3 anitaanita válasza:
Elmúltál már 18? Ha nem akkor anyukáddal beszéld meg. Állj elé és mondd meg hogy zavar. Ha elmúltál 18, akkor meg elmész bőrgyógyászatra és megbeszéled a dokival hogy szedesse le sebésszel.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez nem egy nagy ügy, állj oda elé és mondd meg, hogy téged zavar, szeretnéd levetetni. Ez csak egy anyajegy, nem mellműtétet szeretnél, vagy ilyesmit:D
3/3 Kim Bo Mao válasza:
Az arcon lévő anyajegyeket akkor is javasolják eltávolítani, ha nem rákos vagy ilyesmi, mert "kimagasló" helyen van, és könnyebben alakulhat rákossá. Ezt mondta a bőrgyógyászom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!