Szerintetek ez csőmell? Kép lent! ;)
2014. jan. 18. 20:35
1/16 WheneverYouWant válasza:
Nekem tetszik.. de mi a franc az a csőmell?
2/16 anonim válasza:
Ennél csak a szatyormell a jobb.
5/16 anonim válasza:
semmi gond nincs vele, de ne tudom én se mi az a csőmell:D
6/16 anonim válasza:
Ruhástól nehéz megítélni, de ez szerintem nem csőmell.
De ha biztosra akarsz menni, keress fel egy plasztikai sebészt és kérdezd meg, ne itt várj választ, mert látod nem válaszolnak normálisan.
7/16 anonim válasza:
Nem is látszik rendesen..... Rakj fel olyat amin látszik... :DD
9/16 anonim válasza:
A csőmell, másnéven tubuláris emlő, alakja miatt kapta a nevét, nem gömbölyded, hanem csöszerű. Alapból, fiatal korban is megereszkedett, lógós, a végén viszonylag nagy bimbóudvarral, lefelé álló bimbókkal. Gyakorlatilag egy rúd párizsira hasonlít, ezért nevezik parízercsöcsnek is... Ruhás képen nem lehet megállapítani, hogy az-e. De ha nagyon érdekel hogy milyen az, google képek kereső... Am szerintem ritka ronda látvány, volt olyan 19éves lány a praxisomban, aki nagy büszkén állította hogy D-kosaras melle van, ilyenkor az ember nagy, kerek, gömbölyű, gyönyörű mellekre számít, amikor meg levette a melltartóját, és megláttam a majdnem hasáig lógó ocsmányságot, majdnem otthagytam, és majdnem elhánytam magam, de azért meghúztam egyszer. Arra jó volt. És csak utána léptem olajra. :)
10/16 anonim válasza:
nekem annak tunik. de az a rossz hìrem van, h mèg szilikonnal sem lehet korrigàlni a formàt, tehàt azzal nagyobb lesz, de marad csomell. esetleg felvarràssal. keress fel egy plasztikai sebèszt, tole mindent megtudhatsz, o biztos nem fog hulyesèget mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!