Plasztikára felvett hitel, hogy működik? Hogy kell visszafizetni? Megéri? Valaki vett már fel?
Figyelt kérdés
Szeretnék orrplasztikát, az államba egy implantátumot és a fülemet is szeretném megcsináltatni. Ez kb 1.5 millióba kerülne. Ha nem éri meg a hitel akkor előbb összegyűjtöm,de nem tudok már tovább így élni. vagy létezik valami támogatás?2013. nov. 28. 13:31
1/3 anonim válasza:
'tamogatas' bazzzz... hat persze. masfel millat alljon a TB az en befizeteseimbol, mert neked nem tetszik a sajat arcod.
vegyel fel hitelt, az lesz aztan a jo otlet...
2/3 anonim válasza:
1-es mit olvastál, a kérdező nem írta, hogy a TB támogassa4
Kérdező, volt a Medicredit, de úgy tudom, hogy megszűnt már. Elég drágán hiteleztek. Ha tudod, gyűjtsd össze legalább egy részét, a többit meg felveheted személyi kölcsönként.
3/3 anonim válasza:
#1 vagyok, es ezt olvastam:
'vagy létezik valami támogatás?'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!