Észrevették, hogy műmelled van?
Figyelt kérdés
Most csináltattam meg (1 hónapja)... Nem lett sokkal nagyobb, sőt, akkora mint egy átlagos nőnek (mert nekem nagyon-nagyon pici volt, alig). És mégis, mindenki rögtön észrevette! Úgy értem, az ismerőseim, persze, de amikor buliba mentem, és megismerkedtem egy lánnyal és aztán 3 napra rá találkoztunk kicsit kávézgatni, beszélgetni, megkérdezte (mert ő is ezt tervezi). Hogy vette vajon észre?!
Nektek vették már észre?
25/N
2009. nov. 8. 18:14
11/13 anonim válasza:
Én csak most olvastam a kérdést, de nekem nem vette észre egyből a barátom hogy mű mellem van... annyira természetes hatású, még fogásra is. Tehát jól meg lett csinálva. Én meg nem mondtam, azt hittem hogy tudja, csak ahogy szoláriuba járok, a jobb mellem alatti pici heg egy kicsit leégett, és úgy vette észre. Vicces képet vágott ahogy megkérdezte, de őt nem zavarja.
12/13 anonim válasza:
azért vették észre, mert nem hülyék
13/13 anonim válasza:
10ből 9en nem veszik észre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!