Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Észrevették, hogy műmelled van?

Észrevették, hogy műmelled van?

Figyelt kérdés

Most csináltattam meg (1 hónapja)... Nem lett sokkal nagyobb, sőt, akkora mint egy átlagos nőnek (mert nekem nagyon-nagyon pici volt, alig). És mégis, mindenki rögtön észrevette! Úgy értem, az ismerőseim, persze, de amikor buliba mentem, és megismerkedtem egy lánnyal és aztán 3 napra rá találkoztunk kicsit kávézgatni, beszélgetni, megkérdezte (mert ő is ezt tervezi). Hogy vette vajon észre?!

Nektek vették már észre?

25/N

2009. nov. 8. 18:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
nem vették észre mivel nincs műmellem :D De lehet onnan vette észre, hogyha mondjuk vékony a testalkatod, akkor ahhoz nagyon ritkán társul természetesen nagy cici
2009. nov. 8. 18:30
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Hát van akinek olyan igazi mű-mellket csinálnak. Tudod, ami például olyan, mintha két szabályos gömb lenne rátapasztva a mellkasra. Ordít róla és nem lehet nem észre venni. Ettől még nem rossz, csak egyszerűen el sem lehet téveszteni.
2009. nov. 8. 18:33
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Engem a természet nagy mellekkel áldott meg,így természetes melleim vannak.De én is egyből észreveszem ha valakinek mű melle van,és ehhez nem kell nagy figyelem...Hogy honnan lehet észrevenni?A műmell,olyan kereknek látszik,valamiért olyan mintha nem is a testhez tartozna hanem csak ott van(mintha elállna a testtől)...Mintha fel pumpálták volna,és olyan feszültnek látszik..Ezt így elmondva biztos hülyén hangzik,de tényleg olyan látszatra mintha nagyon megtömték volna,és szinte lesed mikor durran ki...

Nem tudom a tied hogy néz ki,de nem szép az sem,hogy ha hanyatt fekszel semmit nem mozdul.Ilyenkor a mell változik egy kicsit...Nem természetes...

2009. nov. 8. 18:37
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
nekem csak fel van varratva.És mindenki azt hitte terhes vagyok:D
2009. nov. 8. 19:39
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
pl az állásából. a műmell olyan mintha odaragasztottak volna 2 labdát, nem lóg, hanem feszesen csakúgy ott van.
2009. nov. 9. 02:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg "normális" méretet csináltattál,olyat ami megy az alkatodhoz is , és nem kértél két féllabda alaku cicit. Akkor azért vették észre mert még csak 1 hónapos vagy.kell 5-6hónap amíg eléri a végleges formáját.

De szerintem ezt az orvosod is elmondta.

2009. nov. 9. 07:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Általában ha valakinek kis melle van és abba tesznek szilikont azt észreveszik, mert kevés a mirigyállományod, tehát gyakorlatilag csak a (jellegzetes formájú) szilikon tölti ki a melledet. Ha nagy mellett nagyobbítanak meg az kevésbé észrevehető.
2009. nov. 10. 15:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Nenekem is volt mellműtétem egy B6-ost kértem(ami nem számit nagynak9)és most nem találok melltartót ami jó lehetne olyan nagy lett!persze eredetileg nagyon kicsi volt (a mellem műtét elött)meg tök hülyén nézek ki vele én tök karcsú vagyok az meg.............De nagyon szeretem és nekem is egyből észrevette mindenki!
2009. nov. 14. 15:14
 9/13 anonim ***** válasza:

én a szoptatás miatt varrattam fel a melleim(most eredeti méretűek) tehát nem feltünő mint a szilikon.

Amugy simán ki lehet szurni ha nem igazi vkinek .

Mű és eláll a testtől

A műtétem előtt az összes doki rá akart beszélni a szilikonra de hálistennek nem hallgattam rájuk

Most 96 cm ,megőrülnék ha nagyobb lenne !

2009. nov. 16. 01:52
 10/13 anonim válasza:
Esetleg ha valahova feltennél egy képet többet tudnánk segíteni. :)
2009. dec. 8. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!