Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Vegyek fel hitelt mellműtétre...

Vegyek fel hitelt mellműtétre 22 évesen? Ezt látom az egyetlen megoldásnak.

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta mióta növekedésnek indult, nem normális cicim nőtt, hanem lógós, kicsi formátlanok, nagy bimbóudvarral ami ráadásul lennt van. Ez valami fejlődési rendellenesség lehet szerintem. Emiatt egész eddigi életemet szégyenben éltem le, hatalmas gondokat okozott a párkapcsolatokban, mert senkinek nem tetszett, csak elfogadtak vele. Szégyelltem még orvosok előtt is levetkőzni mindig, pl tüdőszűrés. Aztán az elmúlt években fogytam is, majd visszahíztam majd ismét, ami szintén megviselte őket. Szóval mostmár ott tartok ennyi idősen hogy a testemmel elégedett lennék, de a "melleim" úgy néznek ki mint egy 80 éves öreg néninek. Ahogy utánna érdeklődtem, ilyen esetben csak a kombinált műtét segít, tehát hogy implantátum és felvarrás, bimbóudvar kisebbítéssel. De ez 800 ezertől kezdődik. Ennyit meg nem tudok összegyűjteni belátható időn elül, nem keresek annyit, még évekig várni pedig nem szeretnék, szenvedtem miatta már eleget 12 éves koromtól. A probléma csak az hogy szüleim nagyon felháborodnának ha ilyenre vennék fel kölcsönt. Eddig csak anyukámnak hoztam fel a témát, de borzalmasan elutasító volt, azt mondta hogy amig itthon lakok, addig az a dolgom hogy a jövőmre gyűjtsek hazsnos dolgokra, nem pedig ilyen hülyeségekre pazaroljam a pénzt. Szóval félő ha felveszem a hitelt, és megcsináltatom a műtétet, kiraknak otthonról utánna. De akkor mit csináljak? Ha elköltözök albérletbe akkor nem tudom visszafizetni a hitelt tehát mindegy is lenne. Valahogy szüleimet kellene meggyőzni róla hogy nagyon is fontos ez a műtét nekem. De mégse állhatok oda eléjük meztelenül, hogy elhigyjék nekem miről beszélek. Mi a kiút ebből a megoldhatatlannak tűnő helyzetből?
2013. szept. 21. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Én férfi vagyok,de megértelek,ha nő lennék akkor én még hitelt is felvenném,mert bárki bármit mond a nőiesség egyik szimbóluma a szép formás mell.Még fiatal vagy és nem mindegy önértékelésed szempontjából se,és nem tudom azt mondani,hogy nekünk férfiaknak nem fontos egy szép formás női mell.Szerintem beszélj a szüleiddel erről,nem hiszem el hogy nem értik meg.
2013. szept. 21. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Anyuddal beszéld meg, neki meg is tudod mutatni. Valóban nagyon sok az a 800 ezer forint, de én inkább fizetném a hitelt, mint hogy saját magam utáljam a testemért és ez miatt legyek zárkózott. Mondd el neki, győzködd, mert meg kell, hogy értse. 20/f
2013. szept. 21. 16:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Anyukád elé odaállhatsz meztelen felső testtel, miért ne?

Amúgy meg igazuk van, féltenek, mind a műtéttől, mind attól, hogy soha nem fogod tudni visszafizetni a kölcsönt a kamatokkal, ahelyett,hogy esetleg egy lakást törlesztenél, a mellműtétet törlesztheted, szép melleid lesznek, azon kívül semmimás.

Műtét ellenes vagyok, de ha tényleg ennyire nem szépek, akkor azt mondom legyen, de ne hitelből. Menj ki külföldre dolgozni és szedd össze a pénzt!

Nagylány vagy, ne a szüleidtől kérj erre pénzt!

Egyébként pedig, aki tényleg szeret, azt nem fogja érdekelni a melled, ezt biztosan te is tudod!

2013. szept. 21. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Lelki béke szerintem többet ér mint az anyagiak, szóval támogatlak, de tényleg csak akkor vedd fel, ha megtudod oldani pénügyileg és nem kerülsz adósságspirálba. Külföldi munka nem rossz ötlet.

F

2013. szept. 21. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek, nekem olyan mellem volt, hogy nulla tömegű, csak egy lelógó mellbimbó...undorító volt. Én nem mondtam meg szüleimnek, igaz, már külön laktam, amikor megműttettem. Anyám sosem fogja megérteni, hogy miért csináltam.

Próbáld anyukáddal megbeszélni, az is egy jó módszer, hogy lefényképezed a felsőtested, és a képet tolod az orra elé, nem kell levetkőzz előtte, ha neked kínos.

Próbálj egy részét összegyűjteni, és a maradék részt hitelben felvenni, akkor talán nem annyira megterhelő.

Még annyit, írta valaki, hogy aki szeret, így is szeret majd...ez így igaz, csak az a baj, hogy az ember ilyenkor saját magát nem tudja elfogadni. Én sem pasiért csináltattam meg, hanem magam miatt. Akkor már férjnél voltam.

2013. szept. 22. 10:18
 6/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem kölcsönt ilyesmire ne vegyél fel. Max. úgy, hogy összegyűjtöd felét, a másik felét pedig hitelből fizeted. A szüleid nem hiszem hogy meg fognak érteni valaha is (főleg ha anyukád nem az a típus, aki nem sokat foglalkozik a kinézetével). Megérthetné, hogy Te még egy fiatal lány vagy, és nem szeretnéd gátlásokkal, szorongva leélni a fiatalságod. Ennyi idősen tetszeni akarsz a pasiknak, magadnak és ez természetes. Nagyon drukkolok Neked, mert tudom hogy egy nő önbizalom nélkül nem nő. Remélem hogy el tudod majd érni a célod, és a lelked is megnyugszik. :) Fel a fejjel! Majd egyszer írd meg ide, hogy sikerült-e eljutnod a műtétig vagy nem.
2013. szept. 22. 10:36
 7/7 anonim válasza:
Szia! Én is most szeretném megműttetni a cicimet. Először az én anyukám is hülyeségnek tartotta, aztán elmondtam neki mit érzek, és megbékélt a dologgal. Mondjuk én idősebb vagyok (29) és már van egy gyerekem is, a szoptatás után lett lógós a mellem, és sok komplexust okoz nekem. Figyelj, felnőtt nő vagy, jogod van dönteni a tested felett. Mutasd meg anyudnak a melleidet, ne szégyelld, és mondd el a legbelsőbb érzéseidet. Ha pedig így is elítéli a műtétet, csináltasd meg titokban, "utazz el" az egyik barátnődhöz, és amíg lábadozol (kb 6 nap), legyél nála... Remélem minden rendben lesz! Kitartás!
2013. szept. 22. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!