Vegyek fel hitelt mellműtétre 22 évesen? Ezt látom az egyetlen megoldásnak.
Anyukád elé odaállhatsz meztelen felső testtel, miért ne?
Amúgy meg igazuk van, féltenek, mind a műtéttől, mind attól, hogy soha nem fogod tudni visszafizetni a kölcsönt a kamatokkal, ahelyett,hogy esetleg egy lakást törlesztenél, a mellműtétet törlesztheted, szép melleid lesznek, azon kívül semmimás.
Műtét ellenes vagyok, de ha tényleg ennyire nem szépek, akkor azt mondom legyen, de ne hitelből. Menj ki külföldre dolgozni és szedd össze a pénzt!
Nagylány vagy, ne a szüleidtől kérj erre pénzt!
Egyébként pedig, aki tényleg szeret, azt nem fogja érdekelni a melled, ezt biztosan te is tudod!
Lelki béke szerintem többet ér mint az anyagiak, szóval támogatlak, de tényleg csak akkor vedd fel, ha megtudod oldani pénügyileg és nem kerülsz adósságspirálba. Külföldi munka nem rossz ötlet.
F
Teljesen megértelek, nekem olyan mellem volt, hogy nulla tömegű, csak egy lelógó mellbimbó...undorító volt. Én nem mondtam meg szüleimnek, igaz, már külön laktam, amikor megműttettem. Anyám sosem fogja megérteni, hogy miért csináltam.
Próbáld anyukáddal megbeszélni, az is egy jó módszer, hogy lefényképezed a felsőtested, és a képet tolod az orra elé, nem kell levetkőzz előtte, ha neked kínos.
Próbálj egy részét összegyűjteni, és a maradék részt hitelben felvenni, akkor talán nem annyira megterhelő.
Még annyit, írta valaki, hogy aki szeret, így is szeret majd...ez így igaz, csak az a baj, hogy az ember ilyenkor saját magát nem tudja elfogadni. Én sem pasiért csináltattam meg, hanem magam miatt. Akkor már férjnél voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!