Olvastam, hogy akinek a haja nagyon hozzálapul a fejéhez és nem szereti, egyik megoldásnak jó az is, ha a fejetetejére coffolja és úgy hagyja pár órára/éjszakára. Ez igaz?
Csak mert hogy én hajmosás után 5-6 tincsbe beszoktam fonni és reggelre szép hullámos,de levan nyalva az egész :( Tupirozni igy nem birom mert akkor annyi a hullamoknak a hajhabtól meg csak össze áll.
Esetleg valami megoldást tudtok ez ellen?
Most felkötöttem lófarokba és utána fontam be 6 tincsbe.
Lehet hülyeség volt és reggelre úgy fogok kinézni mint bodri.De egy próbát megér :)
A válaszokat előre is köszönöm! (:
Igazából én mindigis csúnyának tartottam a fonott hullámokat, de te tudod, ez nem az én dolgom.
Copfba fogva nagyon csúnya éesz a hajad reggelre, mert ahol a gumi van ott meg fog törni, és lesz egy nagyobb hullám. Inkább fogd fel a fejed tetejére balerinakontyba, akkor szép hullámos lesz (természetes hatású, mintha eleve olyan lenne a hajad, nem olyan, mint amikor befonod) és dúsabbnak is fog hatni. Plusz a tövénél lehet tupírozni amúgyis, nem az egészet kell, hanem csak azt a 3-4 centit, ami közvetlenül a fejbőrödnél van...
Értelek :)
Hát nekem ez a tipikus ”sehogyse jó” hajam van.
Alapból összevissza áll.
Ha kivasalom visszagöndörödik.
Ha becsavarom kidobja a hullámokat.
Felkötni nem szeretem mert az nem áll jól.
Szoval eddig csak a fonás vált be ami ”tartós”is.
Nekem nincs vele bajom :)
Amúgy köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!