Most 320-as a mellimplantátumom, és csepp alaku, mekkora férne be ha kicseréltetném?
Figyelt kérdés
Szeretnék nagyobbat ,és olyat ami kicsit fentröl jövö,de mekkorát,vékony alkat vagyok,de szeretnék nagyobat.2009. nov. 4. 17:35
1/16 anonim válasza:
Az a kis maradék agyad még beférne az inplantátumok mellé, úgyse használod másra...
2/16 A kérdező kommentje:
te egy kis irigy pulyka lehetsz,gyökérke.hülyének nézel te nyomoronc??
2009. nov. 4. 17:56
3/16 anonim válasza:
Valszeg hülyének néz és én is.Talán mert az is vagy?HMM...
4/16 A kérdező kommentje:
na ugyan miért? mert szültem,szoptattam és megereszkedett a böröm? hm.... csak nagyobb mehet bele ,különben csüngeni fog.
2009. nov. 4. 17:59
5/16 A kérdező kommentje:
de ti olyan cuki,aranyos kis rajok lehettek ,biztos okosak is vagytok.
2009. nov. 4. 18:00
6/16 anonim válasza:
Első vagyok, varrasd fel ha lóg...Használj melltartót...vagy csapd a válladra...
7/16 A kérdező kommentje:
annyira nem csüng,de a te válladra szivesen rácsapom :)
2009. nov. 4. 18:07
8/16 anonim válasza:
Kérdezd meg azt, aki csinálta, biztos szívesen segít, itt vagy bszogatni fognak, vagy mondanak valami hülyeséget. Szerintem az orvos is csak utána tudja megmondani mekkora fér be, meg mekkora arányos, miután láttott. Hát akkor mi?
9/16 anonim válasza:
Ha nagyobbat akarsz a mostani helyett az már nem a szoptatástól van, mellesleg azért nézünk hülyének mert ilyeneket válaszolsz...
Ja és mert azt hiszed nőiesebb leszel egy fejmérető cseccsel...
10/16 A kérdező kommentje:
nekem nem volt cicim amikor ezt betették 4 évvel ezelött és ez sem tul nagy söt,és pont emiatt mert nem volt elötte.
2009. nov. 4. 18:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!