Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Van szerintetek olyan orvos...

Van szerintetek olyan orvos itthon(vagy bárhol a világon) aki képes lenne nekem ilyen szláv arcot varázsolni több beavatkozással, vagy ehhez nagyon hasonlót?

Figyelt kérdés

[link]

Az a helyzet hogy nőként az egyik hobbim hogy szép nőket nézegetek és nemrég megtaláltam a legszebb arcot a világon. Itt van.

Egyszerűen mérhetetlenül irigy vagyok rá, fel nem tudom fogni hogy van ilyen gyönyörű arc. Nyilván keleti szláv...

az alap nem rossz mert én magam is szebb vagyok, zöld a szemem és nekem is oroszos arcom van.

Szerintetek ha mutatok róla fotót van olyan orvos aki át tudna alakítani az arcom ilyenné?

Pénzben rá költenék több milliót, az nem gond.

Esetleg Törökország? Ott csinálnak mindent.

dec. 29. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ide ne tegyél ki magadról képet, de sok múlik azon, hogy alapból hogy nézel ki. Most ha alapból hasonlítasz, akkor min kellene változtatni? Sokszor egyébként túlbecsülik, hogy egy plasztikai sebész mit tud csinálni. Sokszor visznek az emberek képet, és nehezen fogadják el, hogy azért ez nem így működik. Szóval igen, minden attól függ, hogy mi lenne az alap.
dec. 29. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kevésbé invazív eljárásokra gondolsz, vagy tényleg szétszabdalnád az arcod?(Szerintem az butaság lenne egy így is szép arc esetében) Ha alapból hasonlítasz, szerintem nem kell több, mint egy orrműtét, az így is "rókás" vonásokat meg könnyen ki lehet emelni szálbehúzással akár, esetleg masseter botox, hogyha az állad szeretnéd keskenyíteni. Ezek mind elérhetők itthon.
dec. 29. 17:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nem úgy hasonlítok mint pl két testvér, hanem típusban mint pl Angelina Jolie és megan fox...

Nekem is modell csontozatom van és ilyen vágású szemeim de kevésbé sharp és a csontozatom sem ennyire erős...

Én akar az egész arcomat is szétszabatnam szívesen, az orrom már eleve volt mutve, ha így nézhetnék ki....

Annyira tetszik hogy el sem tudom mondani. A legszebb arc a szépek között is.

Ezért kérdezem hogy vajon lehet e ilyet mert nem akarom magam lejáratni egy sebész előtt hogy egyből képet viszek róla.

tegnapelőtt 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Tehát nagyjából van egy hasonló arcszerkezeted, csak finomítani kellene rajta. Ezt tényleg élőben kellene látnia hozzá értő szemnek. Nem gondolom, hogy lejáratod magad, ha ilyesmi gondolattal emész egy plasztikai sebészhez. Szerintem sokan visznek képet, persze lehet, hogy nem tudja ugyan azt garantálni, de tudod szemlélteni, hogy mire gondolsz.

Ha orvost keresel, ez egy nagyon jó oldal: [link]

tegnapelőtt 12:51
 5/5 A kérdező kommentje:

[link]

Igazából ha mutatnom kellene valakit akkor főleg rá hasonlítok, de csak ezen a két profi fotón.

Ezért is gondoltam hogy egy ilyen alapból talán lehetne ha nem is pont ilyen arcot(sajnos) de legalább nagyon hasonlót műteni

tegnapelőtt 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!